wolff Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Witam.Na aryjczyka to on nie wygląda to po co się wywyrzsza....:)pozdr.wolff
darmatt Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 heh, jakby mu sciągnąć okulary to wygląda jak Zydrunas - znajomy, Litwin :] ..tyle, ze Zydrunas to dusza-czlowiek.
herrmateuss Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Ano nie wyglada a to sprawa KAUKASKICH sałdatów i jego babci.
pablokp Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 ten mistrzu zaraz zacznie twierdzić, że obozy zagłady to plotki antyniemieckiej propagandy!Flaki się w człowieku przewracają jak czyta coś takiego. Nie wiem jak wy, ale ja po przeczytaniu kilku jego postów musiałem odpocząć.Ano nie wyglada a to sprawa KAUKASKICH sałdatów i jego babci." Buhahaha Bingo!
wolff Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 A może on był wypadkiem podczas pracy wójka Adolfa nad nową rasą panów.....:):):)pozdr.wolff
woytas Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Panowie !Dla tej osoby szkoda slow - proponuje nie wdawac sie z nim w jakiekolwiek dyskusje bo nie warto.Powsciagnijcie tez swoje slownictwo bo zachwile posypia sie bluzgi a tego u nas na forum uzywac nie wolno :>
wolff Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 woytas masz rację ja się wyłączam z tego wątku.pozdr.wolff
woytas Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 oczywiscie moja wypowiedz dotyczy osobnika o xywie Ballest a nie do zadnego z naszych forumowiczow :)
herbstnebel Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 a tak na marginesie to jak to było z tym Falaise? Uciekło w sumie z 40 tysięcy piechurów niemieckich, ale pozostawili tony czołgów innego dobra... dlaczego winni mają być Polacy? Przecież w wyniku friendly fire dostaliśmy nieźle w tyłek, a to Amerykanie z Wolnymi Francuzami skierowali się na Paryż ratować powstanie w Paryżu. Skąd to więc czepianie się Polaków??
matthew Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Ja też już ochłonąłem.Ale ta nieskażona głębszą myślą twarz o rysach kaukaskich sołdatów"....Pal go sześć, śmiecia !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.