Skocz do zawartości

i znowu 7TP - nudne nieprawdaż?

Marek Jaszczołt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nnno nie wiem.... Przez poprzednie pół wieku wszyscy oglądali w kółko te same cztery-pięć zdjęć. To dopiero była nuda...
Napisano
Czy można liczyć na namiary na Towarzyszy z Nadpilicza, etc.? Ze nie wspomnę o choc troszke większym jpg bo jeśli ktoś mi powie że na załączonej fotografii widnieje Trabant w wersji 1.1 to też uwierzę. Tak, czy inaczej, jest to nowa fotografia i warto by się jej dokładnie przyjrzeć.

pozdrawiam,

Trufelhunter
Napisano
Czy komuś jest wiadomo o pracach nad pełną monografią książkową 7TP Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrawiam Merlin

Brawa za znajdowane fotki Są wspaniałe tylko szkoda, że tak mało wiemy o okolicznościach ich wykonania.
Napisano
a w prawym górnym rogu zdjęcia ... ta jasniejsza plama to nie rzeka ? czy jakas woda ogólnie ?
Napisano
Zdjęcie to dostałem w takim formacie 'po znajomości' i na razie nie dysponuje lepszym skanem.
Co do kontaktu z Towarzystwem to napisz na priv Trufelhunter, bo formalnie zdjęcie pochodzi z ich zbiorów, ale de facto z kolekcji K. Jakby nie było jest szansa na publikację tego zdjęcia za podaniem źródła.
  • 3 weeks later...
Napisano

To zdjęcie wstawione przez Mi.Dera może przedstawiać ten sam czołg co na dobrze znanym zdjęciu (spod Warszawy?)?

Pzdr,

jotes

Napisano
Fotka powyżej to Warszawa (Załuski), natomiast ta kilka pięterek wyżej to podobno Piotrków, ale od kilku lat szukam potwierdzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie