Skocz do zawartości

Nic ciekawego :P

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Drogi norbercie. Kiedy zmadrzejesz? To forum jest po to aby czlowiek mogl pokazac drugiemu uzytkownikowi co ciekawego z ziemi lub w jakis inny sposob wydobyl. Jezeli jeszcze nie zauwazyles to nikt nie pokazuje tu zdjec wszelkiej masci niewypalow, a mozesz byc pewien ze na wieksze ludzie trafiaja niz twoje znaleziska". Pchwal sie np. jak znalazles jakas monetke czy luske ale po kiego diabla pokazywac ludziom cos czego maja juz powyzej uszu? (pisze tu przynajmniej o sobie)

Pozdrawiam i zycze ciekawszych znalezisk...
Napisano
Norbert nic tylko pogratulować fantów:-)Czy ty kiedyś coś znalazłeś sensownego bo w tym wątku to tylko złom.
Napisano
Ludzie... Przecież Norbert się stara!! Pamiętam, jak ja pierwszy raz chodziłem na wykopki i znajdowałem odłamki... Toż to radocha, ze wogóle sprzęt działa :D. Takim podejściem tylko zniechęcacie Go.
Norbert!! Nawet odłamek jest świadkiem historii, choć takich świadków są ilości bliżej nieokreślone ;) . A jak wykopiesz coś inszego, to podziel się z nami radością ze swego odkrycia, bo jeśli chodzi o odłamki, to takiej radości nam nie brakuje ;) :D:D:D

Pozdrawiam i życzę powodzenia w imieniu wonsóW :D
Grzesiek :D
  • 1 month later...
Napisano
ludzie dajcie chlopakowi spokoj czepiacie sie go niewiadomo o co pokazuje co znalazl dla niego to juz jest odlamek historii Dlaczego nikt nie pisze i wysmiewa na forum identyfikacja gdzie ktos pokazuje nakretke czy kawalek blachy i pisze ze znalazl to na pozycjach 2 wojennych i co to jest i dodaje tekst ktory mnie osobiscie rozwala ile to jest warte pzdr
Napisano
Bez żartów. Nie zamieszczaj zdjęć pocisków artyleryjskich, mauserów (na dodatek nie- wykopów) i innych rzeczy, które podpadają pod ustawę o broni i amunicji, bo to się może skończyć żle. W ziemi zalega masę o wiele bardziej pasjonujących rzeczy niż te wymienione wyżej. Znależć niewypał, czy niewybuch to żadna sztuka a raczej dopust boży. Nie chcę Ciebie obrażać, ale przestań się pogrążać wysyłając takie ewelacje".
Pozdrawiam i życzę Tobie abys nie musiał fotografować się z jakimiś bombami tylko np z szablą ludwikówką", orłem z pikelhauby, czy ze skarbem odznak. Wystarczy odrobina wytrwałośći, wszystko jedno z jakim wykrywaczem chodzisz i ile masz lat.
Jeszcze raz pozdrawiam
Napisano
Jeżeli kochasz tatusia to nie ułatwiaj niebieskim
bo może mieć sporo kłopotów a ty do końca życia wyrzuty
sumienia. Młodsze rodzeństwo jeżeli posiadasz to też
oszczędź. Był taki przypadek gdzie starszy braciszek miał pod łużkiem a dwóch młodszych znalazło. Odmów za rówieśników modlitwę o wieczny spoczynek a za nieco starszego aby w życiu miał choć krótkie chwile radości.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam !

Spokojnie.
Ostudzam atmosferę : http://www.machinegun.pl/images/marushin_kar98k_8mm_02.jpg

Fajna maszynka i ma klimat. Norbert też interesuje się ASG.

Pozdrawiam !

P.s. Sorry, Norbert że spieprzyłem Ci niespodziankę ale chłopaki mają rację. Gliny zrobiłyby Ci wjazd na chatę, rodzice by się wstydu najedli, a ojciec by gwałtownie zakończył Twoje zainteresowania. A szkoda.
Napisano
nie szkoda ci bylo wywalic tyle kasy na to??
na jakiej zasadzie on strzela i wogole jak:)jak zaczeles to juz sie pochwal.
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie