KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Zobacz jaka jest literka na łudce. Jesteś z Wrocka?? Może zabierzesz się z nami na wyjazd???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam!!! To z dziś u teściowej na polu:)) fajny guziorek tylko jaki to??? i czy ten znaczek z fiacika jest wspólczesny czy raczej przedwojenny, mój Tato mówi że jest to z fiata 125p:)) ale za odpowiedzi z góry dzięki. P.S. Kudłaty odłóż mi te porcelanki piwne , fajne buteleczki apteczne też zbieram:))) z racji zawodu:)). Pozdrawiam Krzychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Witaj Wraith. łuski jeszcze nie oczyszczone i trudno odczytać rocznik polskiego mausera, chyba 38 ale moze byc i 33. Duże łuski mają ok. 11 cm wysokościi kal. 12-13 mm, są ułamane u góry więc trydno powiedzieć dokładnie.A co do blaszki to dla mnie to też wygladało raczej jak tabliczka z nazwiskiem na drzwi, tym bardziej, ze czcionka jest jakaś fikuśna, ale ma takie bicia, o ile sie nie mylę:22.Ldw.Inf.Reg.12.C.173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Na łudce zadnyć bić ni ma. podobno do łódka pierwszowojenna.a kiedy ten wyjazd? coś jest na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Wejdz w temat zlot forumodkrywców czy coś takiego w dziale integracja. Zlot w ten wekend.Podaj maila lub GG będzie łatwiej:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Krzysiek, zrobię niedługo fote moich porcelanek, tylko nie moge ich namierzyć po remoncie, gdzieś je wwaliłem na stryszek:( Ale na pewno je znajde, dosżło mi też pare sztuk po kopaniu na Niskich.Nie martw się pamiętam o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Krzychu.Ten fiat to 125p lata 70-te możesz wierzyć tacie i mnie z racji naszego wieku hehe.Pozdro. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Wielkie dzięki:))) to pewnie mój teściu zgubił na polu bo miał 125p. Kudłaty dzięki za pamięć. Pozdrawiam wszystkich.A guzior wiecie co to???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 k-szela -> gdzie tego napoleona wyczesałeś? mniam mniam;-)Anarchista to może być też 12,7 x 108 Diegtiarew, na takowy z wyglądu mi to bardziej przypomina niż z rusznicy, musiałbyś wymiary dokładniej zmierzyć. A ta blacha 22.Ldw.Inf.Reg. 12.C. 173 ,to faktycznie może być i nieśmiertelnik, ale w tym znawcą nie jestem... Pozdr:-)aaa i powiedzcie co to za destrukt może być, wczoraj znajomy to nam pokazał i zrobiłem (niestety komórką tylko, daltego taka marna jakość:-( foto , Kocur upiera się że to Vis... -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Vis?...jakbyś Visa tak położył ,to by dłoni nie było widać... to coś małego może jakiś Browning czy FN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 To nie żade vis hehehe.Nie te kształty.To jest vis..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 w poniedziałek taka zapinka wyszła, pozłacana. Lekka jak aluminium. Szkoda tylko że połowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Wraith, to będzie w takim razie Diegtiarew, bo jak by nie mierzyć to to nie chce mieć kalibru 14,5, dzięki :)Na wyjazd sie tym razem nie zabiore, za poźno sie dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Raz jeszcze druga strona, bo nie weszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Wraith. Guziorka trafiłem na polu u teściowej, wcześniej rosły tam ziemniaczki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 W Dobrzyniu ten guzik wyszedł ok. 12 km od Brzegu. W sumie nic tam ciekawego się nie dziło był tylko w pobliżu poligon do testów armat Herr Kruppa:))) jest kilka bunkierków w lasach słuzyły do obserwacji spadajacych pocisków dałem foty kiedyś na forum a nawet lokalizację GPS. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 A to miech gestapowski hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Cześć. Ten guzik z 32 jest z okresu Napoleońskiego. Trafiłeś guzik 32 regimentu ( pułku ).pozdr wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Ten jeszcze się spoko otwiera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 dosyć stary kremA pisze na nim tak: Preis RM -.50 (Rabatt verboten) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Miro dziś na Falludzy następny zrzucik sortu WH i jencow wloskich i francuskich - pamiętasz gdzie wyszedł garnek na gorce tej? Wyszło na dole na tej łące tej co z góry szliśmy jeszcze nie do samochodu. - Smętek nie wziął - moj geoscan siegnal z 160 cm. Respekt.... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Witam, fanty z soboty z niemieckich pozycji w miejscu łamania Odry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 3. Stopka do Mośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 4. guziczek sygn.231" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.