pik78 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Tylko fotki fryców na forum,ale 2 wojna to nie tylko Niemcy to takze miliony czerwonoarmistów!!!Bardzo bym prosił o zamieszczanie jakiś zdjeć czerwonoarmistów z okresu 2 wojny swiatowj-towarzysze nie kitrać swoich kolekcji tylko podzielcie się z resztą!!!!Czy ruscy nie mieli dzinnikarzy na froncie,tak mało jest fotek z nimi...
komunacccp Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 to chyba miotacz ognia:) a oto moje foto prosze sie nie smiac:PPP to chyba nie II wojna swiatowa:)
komunacccp Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 jeszce jedno zdjecie naszych braci:) BERLIN! ! ! !
michalczewski Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 http://odkrywca-online.pl/picsforum3/zaitsevsn.jpg
komunacccp Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 miotacz płomieni potocznie zwany miotaczem ognia:PP
pik78 Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Napisano 8 Wrzesień 2005 4 zdjęcia- ręce opadają...dzieki ,,koledzy'' :((((((
komunacccp Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 ja dałem 2 fotki. a musza byc z II wojny??
Clifter Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 Tu jest takie ładne cuś.Szkoda że nasi reenactingowcy nie chcą odtwarzać takich gierojów. :-) :-) :-)No i mamy tu fatalne niedopatrzenie fotografa. Że też nie sfotografował pleców tego gieroja. Tam przecież też może być równie metalowo i kolorowo. Żelastwo wchodzi już na naramienniki, więc plecki być może też są przebogate, a my tego nie widzimy. Co za strata dla historii.
pik78 Napisano 8 Wrzesień 2005 Autor Napisano 8 Wrzesień 2005 hehe dobre...chociaż nie do końca o takie fotki mi chodziło ale sie uśmiałem z pokemonów heheh :DDDDD !!!
komunacccp Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 oto kolejna fotka ktora wykopalem.. jest znana pakt ribentrop -molotow
revolt Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 ciekawe ile waży klapa tego dziadka:) a swoją drogą to gdzie można wykopać fotki??:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.