SP17 Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Witam ponownie. Czy tą lampę karbidową też możecie zidentyfikować - okres uzywania, przeznaczenie ( rower?). Nie ma na niej żadnych sygnatur na dyszy płomienia jest tylko ORGINAL Jondorf" 10 LITER Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Myślę, że to jest rowerowa z początku ubiegłego ;-) wieku.Mam podobną.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Cześć, Twoja latarenka wygląda jak główny produkt firmy Riemann.Zobacz: http://lampy.cad.net.pl/muzeum/14.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barto Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 mam podobną..mogła być od wszystkiego..nie sadzę żeby miała jakieś specjalne przeznaczenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 CześćTak zgadza się to były karbuidówki ogólnego zastosowania mam taka samą zamontowaną właśnie przy mopedzie oczywiście po nocach z tym nie jeżdżę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
SP17
Witam ponownie. Czy tą lampę karbidową też możecie zidentyfikować - okres uzywania, przeznaczenie ( rower?). Nie ma na niej żadnych sygnatur na dyszy płomienia jest tylko ORGINAL Jondorf"
10 LITER Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.