Skocz do zawartości
  • 0

Dziwna skrzynka

pol

Pytanie

Napisano

Witam prosze o iden tej o to małej skrzneczki, została znaleziona na polsko - rosyjkich pozycjach.Otwierana , ale mimo tego posiada, jeszcze dodatkowe zamkniecie od góry jakby jakaś manierka, i jedno wyprowadzenie w postaci dziury, z lewej strony.Zamkniecie jak w niemieckiej skrzynce na miny.W srodku cos jakby 2 baterie połaczone ze soba.Wydaje mi sie iż mogła to byc jakas skrzyneczka z podecznym zasilaniem , ale no własnie czego jakies radiostacji ??? hmmm.Jak możecie to pomóżcie

pozdro pol

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
grzesio moze i miał w koncu rakiety miały silnik elektryczne
Ale co to jest, to nie wiem, ale fajnie by było, jakby to było od panzerschreka

pozdro pol
Napisano

Witam prosze o iden tej o to małej skrzneczki, została znaleziona na polsko - rosyjkich pozycjach.Otwierana , ale mimo tego posiada, jeszcze dodatkowe zamkniecie od góry jakby jakaś manierka, i jedno wyprowadzenie w postaci dziury, z lewej strony.Zamkniecie jak w niemieckiej skrzynce na miny.W srodku cos jakby 2 baterie połaczone ze soba.Wydaje mi sie iż mogła to byc jakas skrzyneczka z podecznym zasilaniem , ale no własnie czego jakies radiostacji ??? hmmm.Jak możecie to pomóżcie

pozdro pol

Napisano
Troche za mala jak na zasilacz do radiostacji,według mnie predzej jest to jakas zapalarka saperska ( tak to sie chyba nazywa ),sa to moje tylko przepuszczenia,wiec mogę się mylić ,pozdro piku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie