Skocz do zawartości

Koszalin vol. V

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chwała,

O.: kiedy miałaby się ziścić ta ostatnia wspólna wyprawa w tym sezonie? Postaram się być, może nawet pokopię jak się da...

der K.: mieliśmy ze sobą Jasia, ale rozpracowaliśmy go w trzy dni wieczorami. Jedno piwo nie wytrzymało ciśnienia (hi hi) i puszka pękła w plecaku. Na szczęście w porę zauważyliśmy i połowę udało się uratować. A było to ostatnie...

Co za konkrety nieliczne - pochwal się...

R.: a Ty ciągle ciągniesz z ziemi chińskie moniaki? Napewno trafiłeś na chiński depozyt ichniejszej kasy pułkowej, kiedy to wielka armia chińska oblegała Koszalin...

Czekam na koordynaty co do wypadu - bywajcie - M.
  • Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No i teraz wszystko jasne..
Archeologiczna sensacja..najbardziej na zachód wysunięta rubież Wielkiego Muru odnaleziona ;)) Znalazca czeka na nagrodę..(dyplom)..hihi
W39 Jak zrobię fotki to wrzucę...
Pzdr
Napisano
Witam :)
Co do zakończenia sezonu 2005 jestem za , ale to trzeba zrobić jak najszybciej bo ja 24. Listopada wyjeżdżam na cztery tygodnie. Najlepiej sobota lub niedziela od 8 – 16 to tak mało czasu na kopanie teraz zostaje osiem godzin to będzie OK. Miejscówkę trzeba wspólnie ustalić czy idziemy na pola czy do lasu .
Der K ja tylko poglądowo przeglądałem zasoby internetu, to ty jesteś specem do map i tego oczekujemy od ciebie, precyzji wyboru miejsc naszych wypadów .
Wojna jak kolano naprawione ???
A co do klątwy to hi hi !!!
Pozdrawiam ....J.....
Napisano
Chwała,

moim zdaniem 11, 12 lub 13 to dobra propozycja. Czy do lasu, czy na pole wszystko jedno. Kolanko mam jeszcze nie sprawne (w najgorszym wypadku zajrzą do środka i wyczyszczą).

Oczekuję konkretów - M.
Napisano
Witam
Taką watażką to tylko w las..! I to głęboki...hihi
Proponuję 11 ,trza uczcić święto..:)
Chyba że walimy na Galicję ,akurat: jeden dzień droga w tą, drugi kopanko ,trzeci droga z powrotem.. Tylko trzeba pojechać co najmniej w trzy samochody bo nie pomieścimy fanciorów..;D
A na poważnie ,jaki kierunek obieramy?
Pzdr der K.
Napisano
Chwała,

dogadajcie się, ja się podporządkuję.
Dostałem dzisiaj zwolnienie lekarskie do końca miesiąca, ale nie posiedzę w domu... w pracy za dużo rozgrzebane..., może później odpocznę.

Tymczasem czekam na ustalenia co, jak i gdzie... wiem, wiem, że tak najwygodniej...

Bywajcie - M.
Napisano
Buuuuu A my tylko fenisie ..i fenisie.
Kupię Ci Jarosław rzyma pod choinkę ,zakopię i powiem ..kop TU! ,może coś tu być...Ty mi kupisz guzik napoleoński... Chyba tylko tym sposobem można u nas coś konkretnego znaleźć...(jak na razie)
Jak z wyborem kierunku...kto jest za a kto przeciw?..;)
W39 się wstrzymuje...no i może słusznie ,nie będzie później słuchał...;))
Pzdr der K.
Napisano
No co panowie mam rozumieć że wszystko ustalone ???

Wyjazd w sobotę to jest 12. listopada 2005 r . godzina 8.00 ???

Z żuta na paliwo po 15 zł ???

Jedziemy na stalag ???

A kto to będzie kierowcą ??? czyim samochodem jedziemy ???

Zostało dwa dni a my tacy niezdecydowani panowie co jest ???
PS. No tak !!!!! nie zapomnijcie o latarkach tak na wszelki wypadek jak nas wieczór zastanie ???.

Obecność obowiązkowa !!!!!!!!!!!

Pozdrawiam ... J...
Napisano
Chwała,

jestem za, wezmę czołówkę ze sobą (nawet dwie). Niestety kirowcą raczej być nie mogę. Noga mi doskwiera, czasami coś chrobotnie i ...
słowem - masakra.
Mam jednak nadzieję wytrzymać z Wami cały dzień. Wezmę znieczulacza jakiegś hihi...
Gdzie się spotykamy? Kto jedzie? Może jakieś ognisko na koniec, ze świniakiem przerobionym na kiełbaski hi hi

Czekam na konkrety - M.
Napisano
Witkaa
Jęśli mamy jechać na ten stalag o którym myślę to proponuję:
wyjazd 6 po szóstej ,mało dnia a drogi kawałek jest. Mój samochód odpada ,jeszcze nie do końca uporałem się z usterkami ,a wyjazd to ma być przyjemność a nie trzęsawka ...dojedzie nie dojedzie. Latarka ,znieczulacz ,wykrywacz ,świniak - obowiązkowo!
Z żuta (hie hie) obowiązkowa. Rycie całodzienne ...jak nie całodobowe..;)
To pozostał jeszcze O...
Pozdrawiam der K.
Napisano
Reasumując wypad 12 Listopada godz. 6.06
Omen jako najbardziej doświadczony kierowca podjeżdża po nas, zaczynając od kol. Wojny, po drodze zabiera der K i na końcu po mnie zajeżdża.

Dobrze wymyśliłem co nie?

Jak wykopiemy rzyma to wracamy.............. nie wcześniej !

Czy są jakieś sprzeciwy?

Nie? No to wszystko uzgodnione.

Budżet zatwierdzony , spoko to tylko 200 km w jedną stronę!!!!

Co chodzi o wykopki Wojna to będziemy cię nosić w koszyku( po znieczulaczu)!!!!!!

Pozdrawiam ...J...
Napisano
Chwała,

O. -nie daj się prosić, nie wypaliło z zielonym potworem na Zlot w Darłowie, to może teraz... tfu.

Jest jakiś plan awaryjny? Może wynajmiemy jakiegoś drajwera hi hi...

Bywajcie - M.
Napisano
Witajcie !
Niestety w sobotę nie dam rady. Nastawiłem się na piątek i wieczorem po wyprawce umówiłem się kilkadziesiąt kilometrów od Koszalina ( z kumplem zamierzamy nawiedzić her Bismarcka w jednym z jego włości ). Nie ma szans żebym dał radę wrócić w sobotę świtem ( mogę jeszcze nie wytrzeźwieć ).A że jadę z całą rodziną nawet nie podejmę próby odwołania wyjazdu.
Może w jednak w piątek lub niedzielę ?
Pozdrawiam !
R.
Napisano
Witam
Z mojej strony niedziela odpada a w piątek mam tak ,że muszę być około 17 w domu. Więc raczej ten stalag dla mnie odpada. Może skoczymy na ten bliższy? Albo jeszcze gdzie indziej?
Pzdr der K.
Napisano
witajcie !
Możemy wybrać się gdzieś blisko ( powiedzmy do obiadu ) w piątek , jeżeli niedziela odpada ?
Pozdrawiam !
R.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie