wojna1939 Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Chwała,O.: kiedy miałaby się ziścić ta ostatnia wspólna wyprawa w tym sezonie? Postaram się być, może nawet pokopię jak się da...der K.: mieliśmy ze sobą Jasia, ale rozpracowaliśmy go w trzy dni wieczorami. Jedno piwo nie wytrzymało ciśnienia (hi hi) i puszka pękła w plecaku. Na szczęście w porę zauważyliśmy i połowę udało się uratować. A było to ostatnie...Co za konkrety nieliczne - pochwal się...R.: a Ty ciągle ciągniesz z ziemi chińskie moniaki? Napewno trafiłeś na chiński depozyt ichniejszej kasy pułkowej, kiedy to wielka armia chińska oblegała Koszalin...Czekam na koordynaty co do wypadu - bywajcie - M.
der K. Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 No i teraz wszystko jasne..Archeologiczna sensacja..najbardziej na zachód wysunięta rubież Wielkiego Muru odnaleziona ;)) Znalazca czeka na nagrodę..(dyplom)..hihiW39 Jak zrobię fotki to wrzucę... Pzdr
Jarosław Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witam :) Co do zakończenia sezonu 2005 jestem za , ale to trzeba zrobić jak najszybciej bo ja 24. Listopada wyjeżdżam na cztery tygodnie. Najlepiej sobota lub niedziela od 8 – 16 to tak mało czasu na kopanie teraz zostaje osiem godzin to będzie OK. Miejscówkę trzeba wspólnie ustalić czy idziemy na pola czy do lasu . Der K ja tylko poglądowo przeglądałem zasoby internetu, to ty jesteś specem do map i tego oczekujemy od ciebie, precyzji wyboru miejsc naszych wypadów . Wojna jak kolano naprawione ??? A co do klątwy to hi hi !!!Pozdrawiam ....J.....
omen Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witajcie !Optymalny termin to 11-13.11. ( moim zdaniem ).Ale na wsztystko się zgadzam.Porponujcie !!!!!R.
wojna1939 Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Chwała,moim zdaniem 11, 12 lub 13 to dobra propozycja. Czy do lasu, czy na pole wszystko jedno. Kolanko mam jeszcze nie sprawne (w najgorszym wypadku zajrzą do środka i wyczyszczą). Oczekuję konkretów - M.
der K. Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 WitamTaką watażką to tylko w las..! I to głęboki...hihiProponuję 11 ,trza uczcić święto..:)Chyba że walimy na Galicję ,akurat: jeden dzień droga w tą, drugi kopanko ,trzeci droga z powrotem.. Tylko trzeba pojechać co najmniej w trzy samochody bo nie pomieścimy fanciorów..;DA na poważnie ,jaki kierunek obieramy?Pzdr der K.
Jarosław Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 WitamProszę o propozycje kierunku wycieczki ???Myślę o stalagu ??? Jak inni ???
wojna1939 Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Chwała,dogadajcie się, ja się podporządkuję. Dostałem dzisiaj zwolnienie lekarskie do końca miesiąca, ale nie posiedzę w domu... w pracy za dużo rozgrzebane..., może później odpocznę.Tymczasem czekam na ustalenia co, jak i gdzie... wiem, wiem, że tak najwygodniej...Bywajcie - M.
Jarosław Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witam :)Tylko po zazdrościć http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/login.php co wy na to ???
omen Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Jakeś takie dziwne?Na starość człowiek się przyzwyczaja.Pozdrawiam !R.
Jarosław Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 WitamMała pomyłka teraz jest OK.http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/login.php?sid=481d9541429d331ed47c1816571f2721co wy na to ???
Jarosław Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witam :)Teraz jest OK !!!http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=18310Co wy na to ???
der K. Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Buuuuu A my tylko fenisie ..i fenisie.Kupię Ci Jarosław rzyma pod choinkę ,zakopię i powiem ..kop TU! ,może coś tu być...Ty mi kupisz guzik napoleoński... Chyba tylko tym sposobem można u nas coś konkretnego znaleźć...(jak na razie)Jak z wyborem kierunku...kto jest za a kto przeciw?..;) W39 się wstrzymuje...no i może słusznie ,nie będzie później słuchał...;))Pzdr der K.
Jarosław Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Witam :)No co panowie mam rozumieć że wszystko ustalone ???Wyjazd w sobotę to jest 12. listopada 2005 r . godzina 8.00 ???Z żuta na paliwo po 15 zł ???Jedziemy na stalag ???A kto to będzie kierowcą ??? czyim samochodem jedziemy ???Zostało dwa dni a my tacy niezdecydowani panowie co jest ???PS. No tak !!!!! nie zapomnijcie o latarkach tak na wszelki wypadek jak nas wieczór zastanie ???.Obecność obowiązkowa !!!!!!!!!!! Pozdrawiam ... J...
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Napisano 8 Listopad 2005 Chwała,jestem za, wezmę czołówkę ze sobą (nawet dwie). Niestety kirowcą raczej być nie mogę. Noga mi doskwiera, czasami coś chrobotnie i ...słowem - masakra.Mam jednak nadzieję wytrzymać z Wami cały dzień. Wezmę znieczulacza jakiegś hihi...Gdzie się spotykamy? Kto jedzie? Może jakieś ognisko na koniec, ze świniakiem przerobionym na kiełbaski hi hiCzekam na konkrety - M.
der K. Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 WitkaaJęśli mamy jechać na ten stalag o którym myślę to proponuję:wyjazd 6 po szóstej ,mało dnia a drogi kawałek jest. Mój samochód odpada ,jeszcze nie do końca uporałem się z usterkami ,a wyjazd to ma być przyjemność a nie trzęsawka ...dojedzie nie dojedzie. Latarka ,znieczulacz ,wykrywacz ,świniak - obowiązkowo!Z żuta (hie hie) obowiązkowa. Rycie całodzienne ...jak nie całodobowe..;)To pozostał jeszcze O...Pozdrawiam der K.
Jarosław Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Witam :)Reasumując wypad 12 Listopada godz. 6.06 Omen jako najbardziej doświadczony kierowca podjeżdża po nas, zaczynając od kol. Wojny, po drodze zabiera der K i na końcu po mnie zajeżdża. Dobrze wymyśliłem co nie?Jak wykopiemy rzyma to wracamy.............. nie wcześniej !Czy są jakieś sprzeciwy? Nie? No to wszystko uzgodnione.Budżet zatwierdzony , spoko to tylko 200 km w jedną stronę!!!!Co chodzi o wykopki Wojna to będziemy cię nosić w koszyku( po znieczulaczu)!!!!!!Pozdrawiam ...J...
der K. Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Jarosław ,co my byśmy bez Ciebie zrobili...?Jednak niech wypowie się O.
wojna1939 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Napisano 8 Listopad 2005 Chwała,O. -nie daj się prosić, nie wypaliło z zielonym potworem na Zlot w Darłowie, to może teraz... tfu.Jest jakiś plan awaryjny? Może wynajmiemy jakiegoś drajwera hi hi...Bywajcie - M.
omen Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Witajcie !Niestety w sobotę nie dam rady. Nastawiłem się na piątek i wieczorem po wyprawce umówiłem się kilkadziesiąt kilometrów od Koszalina ( z kumplem zamierzamy nawiedzić her Bismarcka w jednym z jego włości ). Nie ma szans żebym dał radę wrócić w sobotę świtem ( mogę jeszcze nie wytrzeźwieć ).A że jadę z całą rodziną nawet nie podejmę próby odwołania wyjazdu.Może w jednak w piątek lub niedzielę ?Pozdrawiam !R.
der K. Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 WitamZ mojej strony niedziela odpada a w piątek mam tak ,że muszę być około 17 w domu. Więc raczej ten stalag dla mnie odpada. Może skoczymy na ten bliższy? Albo jeszcze gdzie indziej?Pzdr der K.
omen Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 witajcie !Możemy wybrać się gdzieś blisko ( powiedzmy do obiadu ) w piątek , jeżeli niedziela odpada ?Pozdrawiam !R.
Jarosław Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Witam :)O której ten obiad i gdzie ?Ja się dostosuje !!!
wojna1939 Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 Chwała,ja się dostosuję.Bywajcie - M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.