Skocz do zawartości
  • 0

Co to za pojazd??

Grzebiuszka

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No własnie.Wstrząsnął mną ten przód ,który z uwagi na mocno cofnięte przednie koło nadaje się tylko do jazdy po autostradach. Nie chciało mi sie wierzyc ,że to produkcyjna konstrukcja .Widać ,ze konstruktor tego cosia" zapatrzony był w sdkf-a, ale nie do końca coś mu wyszło...
Dziekuje za Wasze spostrzeżenia i oczywiście obserwuję wątek dalej.Pozdrawiam,Grzebiuszka
Napisano
Sten.Dzięki,to chyba rzeczywiście miał być Laffly W 15 T w wersji czterokołowej,ale to impresjonistyczna wizja tematu :DDDDD.W każdym razie dziękuję za pomoc.Grzebiuszka
Napisano
Pod tym Linkem znajdziesz wyrazniejsze foty(na dole):

http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/jinatechnika/obrnenavozidla/ostatni.htm

Pzdr
sten
Napisano

No tak,zapomniałem ,że pojazd jest pomalowany lakierem z Jamesa Bonda. No to hokus -pokus i oto pojazd

A na serio ,to sorki za niezaładowanie zdjęcia -chyba byłem już padnięty.Pozdrawiam,Grzebiuszka

Napisano
Witam . J -23 ma racje to cos miało być niemieckim samochodem pancernym , niestety przód za bardzo wysunięty (jak tą wade konstruktor usunie to by jeszcze uszedł w tłumie ) . Pozdrawiam .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie