Grzebiuszka Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 witam.widzialem taki pojazd.Czy ktoś moze mi udzielic jakis informacji o tym sprzecie (co ,kto ,dla kogo,czemu taki długi przód itp)Pozdrawiam,Grzebiuszka
Grzebiuszka Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 No własnie.Wstrząsnął mną ten przód ,który z uwagi na mocno cofnięte przednie koło nadaje się tylko do jazdy po autostradach. Nie chciało mi sie wierzyc ,że to produkcyjna konstrukcja .Widać ,ze konstruktor tego cosia" zapatrzony był w sdkf-a, ale nie do końca coś mu wyszło...Dziekuje za Wasze spostrzeżenia i oczywiście obserwuję wątek dalej.Pozdrawiam,Grzebiuszka
J-23 Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 improwizacja na temat SdKfz 261 o zerowej przydatności do jazdy w terenie
Grzebiuszka Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Sten.Dzięki,to chyba rzeczywiście miał być Laffly W 15 T w wersji czterokołowej,ale to impresjonistyczna wizja tematu :DDDDD.W każdym razie dziękuję za pomoc.Grzebiuszka
sten Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 Pod tym Linkem znajdziesz wyrazniejsze foty(na dole):http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/jinatechnika/obrnenavozidla/ostatni.htmPzdrsten
sten Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 Wg mnie to budowniczy tej replik troche przesadzil;)
Grzebiuszka Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 No tak,zapomniałem ,że pojazd jest pomalowany lakierem z Jamesa Bonda. No to hokus -pokus i oto pojazdA na serio ,to sorki za niezaładowanie zdjęcia -chyba byłem już padnięty.Pozdrawiam,Grzebiuszka
Mlody Mauser Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Ciezko opanczerzoni Kubelwagen:)a tak naprawde to nie wiem:(
Grzebiuszka Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 witam.widzialem taki pojazd.Czy ktoś moze mi udzielic jakis informacji o tym sprzecie (co ,kto ,dla kogo,czemu taki długi przód itp)Pozdrawiam,Grzebiuszka
01dalton Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Witam . J -23 ma racje to cos miało być niemieckim samochodem pancernym , niestety przód za bardzo wysunięty (jak tą wade konstruktor usunie to by jeszcze uszedł w tłumie ) . Pozdrawiam .
Pytanie
Grzebiuszka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.