kocur Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Witam !Trafiłem takie cudo w dole z butelkami i przedwojennym śmietnikiem - prawdopodobnie poszpitalnym. Macie jakieś pomysły co to może być ?pozdrawiam - kocur !
kocur Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Witam !Trafiłem takie cudo w dole z butelkami i przedwojennym śmietnikiem - prawdopodobnie poszpitalnym. Macie jakieś pomysły co to może być ?pozdrawiam - kocur !
kocur Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 butelki i resztki skorupy .. ma ktoś jakieś pomysły co do tych butelek ? Na piersiówkach była cecha i napis GRODZISK.Czekam na info i pozdrawiam !
kocur Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Na koniec - trochę humoru ... POdczas wykopków w lesie było wieeeelkie lustro . Zbliżyłem się do niego, bliżej, bliżej i nagle trzask prask ! przeniosło mnie w czasie ;-)pozdrawiam - kocur !
bjar_1 Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Kocur - to coś" z pierwszego zdjęcia ,to lampa karbidowa.pzdrbjar_1
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Witam! Potwierdzam, to karbidówka. Pozdrawiam, Łukasz
Pytanie
kocur
Witam !
Trafiłem takie cudo w dole z butelkami i przedwojennym śmietnikiem - prawdopodobnie poszpitalnym. Macie jakieś pomysły co to może być ?
pozdrawiam - kocur !
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.