Skocz do zawartości

Nowogród k,Łomży

robo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
potrzebujemy kilku polakow i niemców "/w umundurowaniu,probujemy zrobic 10.09.2005 małą rekonstrukcje z wrzesnia 1939.chetnych prosze o maila lub na forum
  • Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam
w grajewie mamy grupę rekonstrukcyjną 9 psk (polski wrzesień) jest nas 10 chłopa w mundurach i ekwipunku. jak macie konkretne plany dajcie znać, jak coś to przyjedziemy
pozdrawiam mail: brzydas@wp.pl
Napisano
dzieki TOMBAK za odzew.jasne dawaj i tych niemcow bo nas tylko jest dwoch noi oczywiscie polakow to zrobimy cos wiekrzego.to moj nr GG7073299 albo na maila robo@lomza.mm.pl.DZIEKI
Napisano
witam robo 4 niemców i kilku polaków to troszkę za mało na inscenizacje, ale dobrze wiedzieć że ludzie tacy jak wy są w naszym rejonie , zbierzcie się i jedzcie z nami nad bzurę 18 września, tam to dopiero będzie jatka. pozdrawiam.
ale zobaczymy porozmawiam z ludzmi to może zrobimy małą potyczkę 10 września. dam ci znać.
Napisano
Witam
Zeby nie impreza w Lipowcu (troszke inny okres historyczny :)) to z checia bym do Was dolaczyl. Ale w kazdej innej sytuacji mozecie na mnie liczyc.
klaniam sie nisko
Indar
Napisano
Ano w XIII siedze, choc nie gardze i pozniejszym okresem. Z checia dolacze do Waszej inicjatywy, tylko ten 10.09 zupelnie nie pasuje.
A jestem z p. 213. :)
klaniam sie
I.
Napisano
Ano nie pasuje bo w tym czasie odbywa sie impreza rycerska na zamku w Lipowcu pod Krakowem, na ktora obiecalem sie stawic.
Owe tajne haslo to informacja dla Roba. :)
Pawel, kiedy mala wycieczka?
klaniam sie
I.
Napisano
Krzysiek Indar dzisiaj ok 15 wyruszamy do Nowogrodu bedziemy pracowac przy schronie jesli dzisiaj masz czas to zapraszam.zostaw mi maila robo@lomza.mm.pl
  • 3 weeks later...
Napisano
I udało sie .w dniu 11.09.2005 o godzinie 15.00 organizujemy rekonstrukcje obrony polskiego schronu w Nowogrodzie,dzieki chlopakom z Grajewa/wielkie dzieki/,z bielska das reich ,Sokolka.Zapraszamy
Napisano
NA początku była mała grupka ,kilkuosobowa do wzięcia udziału w inscenizacji a tu się zrobiło kilkudziesięciu chłopa .Jest git.A może z Ostrołęki ktoś jest chętny na następne lata aby brać udział w inscenizacji z naszą grupą .Im więcej tym lepiej bo za rok to wtedy szykuje się impreza na maxa.
pozdrawiam
ubenfurer
Napisano
Kura ubenfurer, za rok to ja powinienem miec juz swoje graty i wystapie napewno. Teraz chcialem wystapic, ale brakuje mi troche sprzetu wiec nici z tego. Ale za rok jak bedziecie to organizowac, to nie bedzie srania po krzakach. Pozdrowionka, mam nadzieje ze zapoznasz z ekipa. Czesc!!!
Napisano
No to fajnie >kiler powiedz znajomym o tej imprezie bo napewno co roku będzie organizowana i zgłasza się coraz więcej osób i sprzętu
:)szykuj manatki i znajhomych na następny rok i jazda:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie