Skocz do zawartości

Mierzeja i okolice Elblaga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A tu widać jak jego poprzedni właściciel zniszczyl swą broń przed pozbyciem sie jej, przeciol komore i miejsce zaraz za systemem celowniczym ;/ , może się ktoś orientuje jaki to wzór mausera , bo ja go niemoge zidentyfikowac.

Napisano

Idąc przez las od niechcenia machnołem wykrywką na starym pieńkiem, pisk straszny, po krótkiej walce wyciągnolem lotke wrośnięta w sam środek pniaka :)

Napisano
Oczywiście wszystkie moje wykopki to pełne deko, choc sa w zaje...fajnym stanie jak na wykopy, ale w sumie to wszystko prawie wyciagniete z mułu, dzis także jade z wykrywka w moje miejsca, zdjecia zamieszcze po powrocie. Pozdrawiam. Płyn
Napisano
Możliwe, chociaż wszystkie znalezione karabiny w tym miejscu byly w jakis sposob celowo zniszczone, zeby ich nikt nieogl wiecej uzywac, ciekawa sprawa.
Napisano
kolega znalazl kiedys mg34, przekrojone wzdloz w wiekszej swojej czesci, wszystkie czesci ruchome byly wyciete zeby pokazac przekroj
samo mg mialo numer 00003 a profile wycietych elementow byly pomalowane na czerwono

znalezisko ze zrzutow we wroclawiu, sprzed chyba 10ciu laty

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie