Skocz do zawartości

Policja

teton111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam , ostatnio jeden znajomy przekonywał mnie że załaczanie zdjeć wykopkow karabinow i pistoletow grozi najazdem policji na miejsce zamieszkania. Twierdził że policja ma swoje własne komorki na forum odkrywcy. Tak mi namieszał ze ja już zupełnie niewiem o co chodzi.... Może wy wiecie jak to dokladnie jest??
Napisano
Policja na naszym forum jest od zawsze. Jedni prywatnie drudzy służbowo, a jeszcze inni i tak i tak :)Podobnie jak wielu naszych kolegów jest z armii z tą różnicą ,że Ci pierwsi mogą przyjść do domu z niezapowiedzianą wizytą i wtedy jak się nie jest w zgodzie z prawem , które trzeba znać żeby wiedzieć co można ,a co nie -to wtedy może być problem...jeśli się nie wiedziało :) ps. za zbieranie znaczków pocztowych i widokówek nikt jeszcze kłopotów nie miał!
Napisano
Dawaj fotki.Gówno Ci zrobią najwyżej nalot i dwa w zawiasach za posiadanie.A tak na serio,już tylu się chwaliło na tym forum i chodzą po wolności że i tobie nic nie będzie.
Napisano
Wiesz jacenty, znaczki fajna sprawa, lecz jednak mnie nie kreca, pozatym raczej ciezko wykopac je w lesie :) dlatego pytam sie konkretnie czy jak zamieszcze zdjecia wykopanych karainow to czy bedzie to podstawa do wpadniecia mi do domy kilku milusinskich panow w niebiekich mundurkach :)
Napisano
Na miejscu Policji już bym do Ciebie jechał. Wiadomo ,że coś masz, ale nie wiadomo co !Może to kałach i 500 szt amunicji ,a może to 1 wojenny pocisk chemiczny i wytrujesz pół miasta? Pewnie zaraz się ta tajemnica rozwiąże :)
Napisano
Jak narazie to niema za duzo podstaw do tego, a pelno to ja moge miec w lodowce. Juz tylu było co pisali ze cos maja i jakos nikt ich nieodwiedzal. :)
Napisano
Nie dziś to jutro. Na pewno policja nie będzie jeżdziła do faceta który się chwali jakimś wykopanym złomkiem bo mają co innego do roboty, a nie jakieś pierdoły, raczej bardziej są zainteresowani takimi którzy się tym nie chwalą, bo to znaczy ,że mogą mieć coś do ukrycia.
Napisano
Dobra przekonaliscie mnie, zaczynam sie juz barykadowac, na forum pozniej wystawie zdjecia i bede pilnowal czy nikt mi nie wchodzi do domu,bede czekal z tasakiem w reku ;)
Napisano
Zrób żdięcia od przodu i nikt Ci nie udowodni czy to jest całe czy kawałek, dla zmyły zostaw na wieżku coś podobnego i możesz spać spokojnie. Ja w stanie wojennym miałem taki nalot ZOMO wpadło mi do chaty 20 sztuk, uzbrojonych po zęby. To co znaleźli to była atrapa,wyobraźcie sobie jak się musieli tłumaczyć później przed zwierzchnikami.
Napisano
Po co czaić sie z tasakiem mając w chacie tyle giwer ?
A tak poważnie - nie trzymaj teo na chacie tylko dobrze skitraj i niema co sie bać ...
Pozdrawiam - kocur !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie