michałł Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 No to nieżle pokopałeś Mareczku!U mnie nędza, troche ciekawej drobnicy myślę nieśmiało o wypadzie 11 listopada - może cos zmontujemy w stałej ekipie? Michał
honker Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 kilka fotek mam ,ale młodemu się nie chce a ja nie umiem ich nawet wrzucić do kompa.możemy gdzies wyskoczyć paliwo mam,tylko kiciuś wyjechał.pozd.marek
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 No to miałes stary niesamowitego farta :) Gratulacje. Ja tam Ruski odpuściłem i przekazałem w dzierżawę koledze aaaa.gggg" he he.pozdrawiam i czekam na foty!
honker Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 OTO WRESZCIE OBIECANE ZDJĘCIA Z RUSKIEGO BRODUuff.... udało sięSORY ŻE TAKIE MAŁE ALE MOŻE KIEDYŚ UDA MISIĘ W LEPSZEJ WERSJIpozdro:Marek
honker Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 wiadomość z ostatniej chwili.11 /11/05 nidaleko od mp wyszła parabelka z jedną okładką drewnianą,michałł podaj meila to wrzuce ci zdjęcie tej nogi od możdzierza.pozd,marek
Boruta Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Polski bagnet, dziwny bo bez jelca.Pozdrawiam
michałł Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 angrydog@interia.pl szalejecie dalej farciarze!Ja lecę w sobotę pod Zambrów - znajdzie nie znajdzie pochodzić warto.PZDR Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.