Skocz do zawartości

Nie wiem czy TO widzieliście...

SZUKAM.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Faktycznie film poniżej wszystkiego. Szkoda że wórca" nie zdaje sobie sprawy, że jak by zobaczył na żywo to co umieszczone jest tam na zdjęciach to by do końca życia miał traumę. Z drugiej strony szkoda, że media w poszukiwaniu sensacji nie zadały sobie trudu przeczytania disclaimera pod filmikiem. I tak oto słyszymy w głównym wydaniu dziennika, że holenderska dyskoteka reklamuje się takim filmem. Przez to oczernia się nie tylko organizatorów imprezy z której zdjęcia użyto do filmu, ale także jej uczestników.
Napisano
Jest już wątek na ten temat, najpierw był na głównym (kilka minut) potem przeniesiony do towarzyskich nie wiem dlaczego. W tym wątku moja wypowiedż.
http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=209488
Yasioo
yasiooxx@wp.pl
Napisano
Tej imprezy wogóle nie było. To jest wymysł jednego z internałtów. Wszyscy się denerwuja a nikt tego nie sprawdził. Tak rodzą się plotki a media szukajace sensacji robią z tego temat dnia
Napisano
Tego nie trzeba sprawdzać, bo to jest wyraźnie napisane pod filmikiem. Pytanie czy wszyscy są tak leniwi, żeby nie doczytać, czy nikt w Wyborczej i TVP nie zna angielskiego.
Napisano
Nie no, bomba. Znaczy, że jak imprezy nie było, to wszystkojest w porządeczku, tak? Czekamy zatem na podobną wórczość" bazującą na temacie Katynia, Powstania Warszawskiego czy innego Drezna... Przecież to będzie tylko kolejny żarcik".
Napisano
Króliku może być czytał uważniej. Tak jak napisałem film jest dla mnie wyrazem głupoty autora. Należy go oceniać jak najbardziej negatywnie (zarówno film jak i autora). Nie zmienia to jednak faktu, że nie było takiej imprezy jak Hauswitz". To wszystko działo się w TYLKO JEDNEJ chorej czaszce.
Napisano
To nie ważne w ilu chorych czaszkach zrodził się taki pomysł, nawet jeśli w jednej to już dramat. Popatrzcie na forum grup rekonstrukcyjnych, a zobaczycie, że w naszej ojczyżnie czaszek wymagających interwencji medycznej również nie brakuje, polecam uwadze post pt. rekonstrukcja deportacji... i coś tam dalej
Napisano
To jest okropne , ale niestety nie ktorzy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co robią i że to może kogoś krzywdzić !!!
Napisano
oto co się produkuje jak pawiany dostaną internet...straszne i bezdennie głupie...ciekawe czy autor filmu sam odiwdził kiedyś jakiś obóz...ja choć mieszkam w Lublinie na Majdanku byłem tylko oraz w życiu...ale widok tych okropienstw mam w pamięci cały czas...
  • 2 months later...
Napisano
P.S. Sam byłem świadkiem jak dwie niemki chodzac po Auschwitz śmiały się. I to ze zdjęć wygłodzonych ludzi. Napomnę że średnia wieku (niemek) wynosiła 40 lat.
Napisano
Taki jest skutek edukacji historycznej i politycznej na zachodzie. Tam nigdy nie zrozumieją co tak naprawdę wydzrzyło się w naszym kraju i jak bardzo nasza historia jest skomplikowana. Żyją dalej stereotypami, które są dla nich wygodne. Jeszcze nie tak dawno rozmawiałem z poważnym człowiekiem z tamtego regionu, który wmawiał mi, że w 1939 roku byliśmu głupi bo nasi ułani atakowali niemieckie czołgi szablami i dlatego przegraliśmu wojnę. Po prostu brak mi słów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie