dect Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 Wlasnie sie skonczylo - nagrywal moze ktos? Jak tak to poprosze o info na priv.Pzdr
01dalton Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Witam . Już trzeci raz ten film dokumentalny oglądam , więc powinni i czwarty powtórzyć - więc sobie nagrasz . Pozdrawiam.
dect Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Napisano 7 Sierpień 2005 To pojedynczy dokument czy wiecej odcnikowy"?
01dalton Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Witam . To film jedno odcinkowy - nawet jest wywiad z weteranami tamtych wydarzeń ( np : z Wojciechem Jaruzelskim ).Pozdr
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 To leci w ramach tzw. czasu antenowego tematycznego.Pozdawiam
cartman Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Widziałem wczoraj ten dokument i jestem pod wrażeniem, szkoda, że nie puszczą jeszcze jakiegoś filmu fabularnego np. ,,Jarzębiny czerwonej''. W ogóle wieki całe nie widziałem polskiego filmu wojennego o AWP w tv... żadnego innego zresztą też nie.
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Wczoraj (a w zasadzie to dzisiaj ;-)) 0:40 podobno na TVP3 był Hubal.Pozdrawiam
sopel69 Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 nie puszczają takich filmów bo to jest niepoprawne politycznie (coś mi zaczynają sie przypominać dawne czasy) Niemcy to nasi najlepszejsi przyjaciele (ze sparafrazuję powiedzenie pewnego zółtego misia)więc jak mozna puszczać tkie filmy lepiej mode na sukces, albo rambo10.pozdrowienia
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Dawno Drużyny A" nie puszczali, może by im przypomnieć.Pozdrawiam
sopel69 Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 za to gdzieś leci mac gaiwer nie pamietam jak to się pisze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.