maxim026 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 a to najlepsze znalezisko dzisia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 a to 2 strona guziorka... HUB13ER z co do ziemi to zalwerzy gdzie , akurat ta pucha wylazła na piaszczystej gorce . a w srodku tej puszki jest jeszcze farba i sparciała skora. jak by sie kto pytal to rok nowy ok , narazie to co na fotach i okolo 40 monet wylazlom . pozdrawiam i zycze powodzsenia na polach i w lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 a tak wygląda ł€dka od mazerka (1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 a tak wygląda 2 strona , z numerami . pozdrawiam i prosze i id amo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 witam i sie zapytuje .NIKT NIC NIEWIE NA TEMAT TYCH NIEBIESKICH SPŁONEK W AMU> MAUSERA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 przepraszam, ale w jakich dokładniej okolicach szukacie? bliższych Warszawie, czy granicy?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Fanty ciekawe tylko w kwesti formalnej z kąd pochodza bo rzeka Bug to chyba tak się pisze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 ta Rzeka BUG tak się pisze , ale tu niechodzi o to skąd te fanty pochodzą . chodzi mi o amo . ja za 2 wojną nie chodze. tego jest tu pełno , to mnie nie interesuje , ja jastan za 15 -18 wiekiem. a co do tych wojen , jek mi się cos trafi to wwalam na forum z czystej ciekawości a ostatnio jak wykopaliśmy 83 łóski mosięzne to poszły na skup. takich miejsc 2 i 1 wojennych jest sporo i ja z czystej ciekawości pytam się co w ziemi znajde . a co p[owiecie i jak mi powiecie na STENA MK II w stanie strychowym, zamek bombva farba bomba....san zajebisty . powiedzcie mi jaka jest cena za takiego fanta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 SirPolo w okolicać BUGU szukamy a gdzie dokładnie to cięrzko powiedzieć bo wiesz jak to jest ja od 2 let chodze za monetą po polach w jednym miejscu gdzie wioska istniała od 14wieku do 1904roku a potem poszla z dymem razem z ludzmi.i takie to miejsca, mam takich 3 miejscówki a ze sie komóś pochwale to jest ciężki pżypał i raczej jak bym sie komuś pochwalil to jak bym na pole zajechał to bym zobaczył wioche totalną bez tolerancji i bez szacunku. więc chodzimy we 2 kolesie i jest ok i nikt nic nie gawoży pare piwek jakas flacha dla tubylca i gra gitara a fanty w 80procentach trafiają bo BUGU (bo tak sie PISZE )(a tak się czytra) A CO DO PISANIA I CO DO DZIALANIA TO JA WYJELEM ZE SWOJEGO REONU 15 SZKOPKóW I W TYM NOWYM ROKU TESZ COS COś WYJHME ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Od 8 lat wzwyz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 fakt, cena jest wysoka :(Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 jaca2003 to co napisałem ponizej nie miało w jakikolwiek sposob i kogokolwiek obrazic, poprostu chodzi o to ze my po tej spalonej wiosce chodzimy od 2 lat kazdy po kazdym i zakazdym razem coś wyskakuje ciekawego. zeby dokładnie ten teren przeszukać to napewno zleci jeszcze pare wiosen... c ao do miejsca to zrozum kolego że niepowiem gdzie. 1 ras pochwaliłem sie koledze i tu bach zdziwienie nastapiło okrutne , zajeżdżamy sobie pokopać a tam niedość ze jem nakopanych i niepozasypywanych to jeszcze z 3 nowych amantów się krenci ,od tak spaliłem sobie miejscówke i po polu i po monetkach a jak chłopcy wykopywali rozrywki to zostawiali na wiezch .POZDRAWIAM,, a no i bym zapomniał a co z tą amonicją do id??????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Masz linka:http://www.mausershooters.org/k98k/8_ident.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam Maksim Przeglądam ten temat i jedno co rzuciło mi się w oczy to często znajdujesz ten czarny wykrywacz--gratulacje!!!Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Foni1969 ten czarny to MIRAK...l..... zasięg do militarki ma kozak hałer to panie z maxa to 1.20 m mi wytaskał. a jak tam u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Boruta dzieki a niemożna tak po FRANCUSKU:)))))))))))) dzieki za strone . i znowu musze zone prosic o tłómaczenie.... jeszcze ras dzieki i pozdrawiam Boruta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 kurcze, to nazwa uzyta na forum jest nazwa rzeki Bug, czy jakiegos blizej nie okreslonego miejsca? jesli chodzi o rzeke, to ja szukam w okolicach Popowa, Wyszkowa a n. Narwia to Serock i okolice.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 tak SirPolo to chodzi o rzeke BUG a rejony to koło granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Maksim-biegam z Minetolabem Eksplorer 2. Szukam drobiazgi carskie,więc jestem pod wrażeniem Twoichtrafień.!!!!!!!!!!Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 http://users.swing.be/sw017995/792color.htmJeszcze lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 to taki pierwszy zlom w malym dolku, potem bylo ich wiencej wienc foyek tamtych nie bende wklejal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 a po paru minutach zaczyna sie robic ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 SZKODA ZE sama , mogla by byc w calym komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 lezal sobie w okopie ten zastempczy bagnecik dosc plytko okolo30cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 bez problemu wychodzi p pochwy, szkoda tylko ze penkl w polowie i to nadodatek w pochwie, (w tym zagientym miejscu)tak go z ziemi wyciongalem ze sie zjebalem uslyszalem pyk" i z pochwy wyszla tylko polowka ,zeby nastempna pulowke wyciongnonc to musialem pochwe skasowac:)))) wienc niedosc ze jest penknienty to jeszcze bez pochwy.kur.a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.