Skocz do zawartości

fanty znad Buga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
dzięki biar_1 wydaje mi sie że ten twój ozelek jest starszy od tego co ja wżóciłem . a tełóski to od PaK 40 w tym lasku jest tego od groma , stałe tam kiedyś altyleria i w prezencie rosianom przy wycofywaniu sie wojsk niemieckich podalili cały skład wszysko jest porozwalane po całym lasku od łósek porozrywanych po zapalniki i pociski . Pozdrawiam a dla zainteresowanych 09.09. wsadzam fotki z ekshumaci niemków co ich wcześniej odkryłem ( fotki wieczorem )

onufry dzisiaj wpadła do mnie ekipa z ekshumacii około 19 i siedzimy i pijemy vodke ( samogona ) a jotro o 8.00 zaczynamy wykopki Niemkow więc jak wpadne po wykopkach wieczorem to wżocam foty z ekshumacii , bedzie pare ciekawych fotek. akumulatory są w ladowarce ;)))) więc pare godzin i prosze o opinie drodzy koledzy odkrywcy .. POZDRAWIAM .

biar_1 2 nieśmiertelniki masz powyzej . ale na twoja prosbe . pierwszy niesmiertelnik -I.K.(18t).2(H.)s.A.37Nr.95 a drógi Nr.122 2/Ers.Battr.I/213 biar_1 jak rozszyfrujesz te liczby i litery to moja prosba jest taka ... napisz mi co i jak z tymi zolniezami . POzdro biar-1. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie