Skocz do zawartości

Zakopujcie dołki

Gość Joanna Lamparska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć !!!
Byłeś w okolicach Szadka?
tego w Wielkopolsce?
Też tam chadzam z piszczałką
Pozdro
Romo
P.s
Jak zobacze takiego .......... niezasypującego
to lepiej żeby szybciej biegał niż ja
Napisano
Z tymi dołkami to chyba jakaś plaga.
Podczas ostatniej wyprawy trafiłem w miejsce wyglądające jak krajobraz księżycowy same dolki zarówno w lesie jak i na okolicznych polach. I nie ma co się dziwić, że potem środowisko nie akceptuje innych poszukiwaczy choćby tych zasypujących dołki. Miałem okazję przekonać się o tym na własnej skórze. Finał był taki, że przez jednego (znanego zresztą zainteresowanym) oszołoma zyskalismy w danej okolicy status gości nieporządanych ,padło stwierdzenie chodzicie tylko i doły kopiecie" i na nic zdały się zapewnienia i pokazywanie świeżo zasypanych dołków po sobie. Wiem ,że ci co zostawiają po sobie bałagan to materialiści chcący tylko dorobić znalężć i sprzedać. Zwracanie uwagi spotyka się z komentarzem a h... cię to obchodzi ,co to twój las".
Bez komentarza
Pozdrawiam
Napisano
Chyba raczej koło Łodzi ;-)).
Pozdrawiam
Też byłem na wykopkach i też ze dwa niezasypane dołki widziałem - ktoś musiał kopać na dyskryminacji, bo dużo żelaza było nie odkryte.
Napisano
Tak masz rację to był SZadek
koło Łodzi ,tak tylko pytałem
bo ten w Wielkopolsce też ma
ciekawą przeszłość ,a dołków
tam co niemiara :-)
  • 4 years later...
Napisano
Mam prośbę do kopaczy" z Poznania i okolic, zasypujcie dołki. W okolicach fortów Ia, II, i IV, oraz na starej strzelnicy przy ul. Chemicznej, jest pełno śladów waszej działalności. Straż Miejska poinformowała nas kiedyś że każda osoba spotkana z wykrywaczem w w/wym miejscach będzie miała kłopoty. Najgorsza sytuacja jest koło fortów Ia i II, nakopane dołów, pełno śmieci, ( jednego śmieciarza udało się namierzyć, chyba miał znajomości bo tylko mandat dostał ) miejscowa ludność się skarży że nawet na ścieżkach kopane są dziury, to jest dość niebezpieczne.
Napisano
Potwierdzam istnienie plagi poszukiwaczy - wandali, w moich okolicach, tzn. Białołęka, grasuje jakiś debil lub grupa debili, którzy niszczą las do tego stopnia, że wstyd jest tam się pokazać z wykrywaczem. Jeżeli osobnicy Ci czytaja to Forum, to serdecznie proszę w imieniu własnym i innych normalnych poszukiwaczy z tego rejonu - dla naszego wspólnego dobra zakopujcie doły!!! Mój kot jak nas..., to zawsze zakopuje dołek w kuwecie, ale on widocznie ma większy rozum od tych kretynów.
Daniel
Napisano
Na przedpolu I i II nie kopałem dlatego że tam większą plagą są nielegalne wysypiska śmieci i pijaczki. Mogę też dodac, że na Miłostowie od strony Gnieźnieńskiej jest tak samo.
Kupa dołków niezasypanych.
Napisano
A tak na marginesie odnośnie tego co napisał Pyra75 to trochę nie tak, że od razu wszystkich z wykrywką uziemić.
Bo to najłatwiej - jak ktoś z wykrywaczem to od razu bandyta.
A może by tak troszkę popatrzeć i dopiero jak robi bałagan to mu dowalić. Trochę męczy mnie w tym kraju pójście na łatwiznę. Bo idąc tym tropem to trzeba by każdego faceta do kicia bo ma przy sobie sprzęt" do gwałcenia.
pozdrawiam
kaczka
Napisano
Już na ten temat wypowiadałem się i swoja wypowiedz udokumentowałem fotkami. Oto strona do mojej wypowiedzi
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=488242#488242
Napisano
Co za ludzie powinien jeden z drugim wpaść w taki dołek i sobie nogę złamać,tego im wszystkim życze ,takie nie zakopane dołki działają na mnie jak płachta na byka :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie