Hehehehehe :) Jeszcze taki medalik do ID. Niestety zeskanowałem tylko jedną stronę, postaram się zrobić skan drugiej ale szybko to nie nastąpi bo nie mam dostępu do medalika :( A więc jak widać, na awersie (czy też rewersie) widać postać św. Mikołaja szusującego na nartach i walącego z łuku do wszystkiego co się rusza :-P CIA jest już na jego tropie więc spokojnie. Z drugiej strony był orzeł i z napisów co zapamiętałem coś o Tirolu. Więc jakiś trop już jest. Nie widać wymiarów, ale średnica to około 4 cm. Może ktoś się spotkal już z czymś takim?
Pytanie
MK
Hehehehehe :) Jeszcze taki medalik do ID. Niestety zeskanowałem tylko jedną stronę, postaram się zrobić skan drugiej ale szybko to nie nastąpi bo nie mam dostępu do medalika :( A więc jak widać, na awersie (czy też rewersie) widać postać św. Mikołaja szusującego na nartach i walącego z łuku do wszystkiego co się rusza :-P CIA jest już na jego tropie więc spokojnie.
Z drugiej strony był orzeł i z napisów co zapamiętałem coś o Tirolu. Więc jakiś trop już jest. Nie widać wymiarów, ale średnica to około 4 cm.
Może ktoś się spotkal już z czymś takim?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.