bodek15 Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Napisano 19 Lipiec 2005 Poszukuję tej książki jak w tytule wydanie W-wa 1937 rok.kontakt na bodek15@poczta.fm
kolekcj Napisano 19 Lipiec 2005 Napisano 19 Lipiec 2005 http://www.cbw.wp.mil.pl/ - chyba tylko to Cię może uratować.
Cronos Napisano 14 Czerwiec 2013 Napisano 14 Czerwiec 2013 Znalazłem ostatnio tę książkę u rodziny w szpargałach, w dobrym stanie. Ogólnie stała się skarbem mojej kolekcji książek. To jest serio taki biały kruk? jak czytam po niektórych komentarzach w internecie.
Gizeh Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Jest na półce w czytelni Biblioteki Narodowej. Co do treści Dąbrowski jest raczej ogólnikowy, jak każde zbiorcze opracowanie całej wojny. Nie nazwał bym go białym krukiem, bo jak masz pieniądze to kupisz go w antykwariatach. Ale na pewno przyjemnie mieć przedwojenne wydanie na półce. Była jeszcze reedycja w naszych czasach, której pojedynczy tom można trafić czasami w taniej książce czy na allegro. Większym białym krukiem są dla mnie pozostałe tomy z tego wznowienia, bo nigdy ich nie widziałem na rynku.
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Jak dla mnie trudno nazwać białym krukiem książkę, którą w tej chwili można w zależności od stany kupić do maks 500 złotych polskich...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.