sanshin Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 Witam!Mam do was pytanie a mianowicie co sądzicie o mundurach szytych orzez goscia z allego o nicku yanik3?Czy są wiernymi kopiami wartymi uwagi?Czy warto je kupić?Będę wdzieczny za wszelkie opinie użytkowników o tych mundurach.Co sądzicie np o tym mundurku:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57820118pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 Czy naprawde nikt nie uzywa mundurów od tego gościa?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skura 33 Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 Witam !Ja mam od yanika3 Mundur Majora SS [SS-Sturmbannführer].Yanik3 nie robi ładnych bluz. 1 Najważniejszy błąd - kołnierz bez stójki leży jak u szeregowców, a powinien stać jak u Oficerów !2 Kołnierz obszyty gównianym suknem zły kolor3 Sukno do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2005 A jak oceniacie inne jego bluzy(chodzi mi głownie o bluzy szeregowców)?Będę wdzieczny za wszelkie inne opinie.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 witamja zakupiłem bluze od Frankowskiego i jestem bardzo zadowolony. bluza palce lizać identyczna jak te sprzedawane przez sturma. cena z obszyciami szeregowca Wehrmachtu 530 złych. I co też ważne żadnych kłopotów z zamówieniem i realizacją - normalnie UE :DpzdrBar_Nabaaus Dt. Eylau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Czy to była ta bluza nazwana materiał szary"?Czy mógłbys podesłąć mi jej zdjęcia na maila?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 nie- na stronie m-h nie ma tej bluzy. Fotki zamieszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Dla mnie to najlepsza kopia... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 http://www.zeugwart.de/Bilder/Detailbilder18713.htmJa słyszałem, że sa lepsze, ale sam mam tą i nie narzekam ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 http://www.odkrywca.pl/picsforum12/dsc025532.jpgty skura - co ty to jestes tam za Specnaz????MP40, ladownice do mauserka i kabura...co to za kombinacja...poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Bardzo powszechnie stosowana w filmie Poszukiwacze zaginionej arki" :D. Tam prawie wszyscy maja kombinacje MP40 + ładownice do Mausera :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Fall, to ja wiochę robiłem. Ładownicy nie mam z wiadomych względów i w to miejsce wsadziłem pustą z wiadomych względów kaburę, a mp przygarnąłęm bo mausy nie miały pasków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 WitamNo kurka po sygnecie powinienem poznac!Ale wioche to zrobiles... fakt...;-)poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Jaka empreza taki renaktor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Kupiłem od Yanika kurtke m-40 ,jestem bardzo zadowolony ,sukno super ,szycie również ,polecam rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Czy to zbieg okoliczności (pierwszy post) czy może krypto reklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 A według mnie to jak już kupić to w mundurach-historycznych produkt Sturm-a lub nawet w hero-collection. Pamiętacie repliki ze strony Grossdeutschland. Szyli ze sukna Szwedzkiego, jeszcze chwalili jako najlepszy produkt. A krój to wogóle nic wspólnego z niemieckim nie miał. To był dopiero syf!!!A kamuflarze to mieli austryjackie, szwedzkie, a nawet nie wiadomo jakie. Tak jak ten przebieraniec co przerobił współczesną Polską panterkę. Oni robili to samo.Ale nikomu to wtedy nie przeszkadzało.Nie rozumiem dlaczego się czepiacie mundurów. Wreszcie przyszły porządne kamuflarze do polski.Może pamiętacie jeszcze kiedyś jaki hero miała wzór kamuflażu SS-mana. Nawet była plansza w Odkrywcy". Jakiś mołdawski to chyba był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 to nie kryptoreklama ,każdy kiedyś dodał swój pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodai Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 A mozecie mi podac zdresy stron szyjacych mundury historyczne? Np tego Sturm-a lub hero-collection oraz inne godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Nie mogą bo regulamin zabrania. No chyba, że na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.