Skocz do zawartości

Mundury od yanik3-opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam do was pytanie a mianowicie co sądzicie o mundurach szytych orzez goscia z allego o nicku yanik3?Czy są wiernymi kopiami wartymi uwagi?Czy warto je kupić?Będę wdzieczny za wszelkie opinie użytkowników o tych mundurach.Co sądzicie np o tym mundurku:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57820118

pzdr
Sanshin

Witam !

Ja mam od yanika3 Mundur Majora SS [SS-Sturmbannführer].
Yanik3 nie robi ładnych bluz.

1 Najważniejszy błąd - kołnierz bez stójki leży jak u szeregowców, a powinien stać jak u Oficerów !
2 Kołnierz obszyty gównianym suknem zły kolor
3 Sukno do dupy

witam
ja zakupiłem bluze od Frankowskiego i jestem bardzo zadowolony. bluza palce lizać identyczna jak te sprzedawane przez sturma. cena z obszyciami szeregowca Wehrmachtu 530 złych. I co też ważne żadnych kłopotów z zamówieniem i realizacją - normalnie UE :D
pzdr
Bar_Naba
aus Dt. Eylau

A według mnie to jak już kupić to w mundurach-historycznych produkt Sturm-a lub nawet w hero-collection.

Pamiętacie repliki ze strony Grossdeutschland. Szyli ze sukna Szwedzkiego, jeszcze chwalili jako najlepszy produkt. A krój to wogóle nic wspólnego z niemieckim nie miał. To był dopiero syf!!!
A kamuflarze to mieli austryjackie, szwedzkie, a nawet nie wiadomo jakie. Tak jak ten przebieraniec co przerobił współczesną Polską panterkę. Oni robili to samo.
Ale nikomu to wtedy nie przeszkadzało.

Nie rozumiem dlaczego się czepiacie mundurów. Wreszcie przyszły porządne kamuflarze do polski.

Może pamiętacie jeszcze kiedyś jaki hero miała wzór kamuflażu SS-mana. Nawet była plansza w Odkrywcy". Jakiś mołdawski to chyba był :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie