banditen-partizanen Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 ładnie sygnowane pojemniki 38r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 To fanty oczyszczone a jest ich jeszcze sporo do czyszcenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Zapomniałem o dwóch pasach jeden zwykły drugi do klamry oficerskiej( nie wiem tylko czemu jest podszyty niebieskim materiałem?) - może ktoś mnie oświeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 I trochę ciekawych gazet z 38 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 i nagłówek BRESLAU - jak ja kocham to miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Jeszcze raz wielkie gratulacje Banditen-partizanen.Więcej Tobie i sobie życzę takich śmietniskowych" wykopalisk :):):). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Super, ja na starych śmieciach znalazłem torbę zegarmistrza z trybikami, nawet parę werków i jeden budzik do reanimacji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Ten poszyty pas, to pewnie może partyjny lub coś takiego. Ma takie inne zapięcie. Pewnie opróżniali strych lub komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 A to kolejne oczyszczone fanciki. Puszki po kawie - jedna ładnie sygnowana OTTO ZTIEBLER Breslau, Zwingerplatz 5 und 30 Filialen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Jeszcze pre fancików do czyszczenia butów.Malutkie pudełeczko to na stopery do ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 A to wypad przedwczorajszy na niezła miejscówkę.Troche odznaczek, główka Adolfa, kawałek trzonka od hanta, ogólnie udany dzionek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 No a co poniektórzy mówią że Breslau już nic nie kryje:-) Gratuluję fantów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 gdzie wy to znajdujecie wszytsko,ja to nic nie moge znależć:),zajebiste fanciory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leśny Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Jak dla mnie to ten podszyty pas może być do munduru wjściowego .Gratuluję trafień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banditen-partizanen Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Wraith oboje wiemy że w Breslau to nasze dzieci i ich dzieci jeszcze bedą miały co ryć. A ci co mówia że juz niewiele jest do wykopania w Festung Breslau, niech tak dalej myślą- Wiecej dla nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 jeszcze jedno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Pomyliłem kolejność.Dzisiejszy fant wydobyty z gruzu fortecznego wsisnięty w kawałek posadzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Po oczyszczeniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Druga strona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 A wyszło to z takiego zasypanego i częsciowo zawalonego tunelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Jeszcze jedno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marop Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Ostatnie bo sie zdradze..Pozdrawiam Marop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Modlin? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 a ja dzis takie cos trafiłem - juz po umyciu i zakonserwowaniu - garrett sie sprawdza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.