średni Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Witam. Coś takiego wyszło na byłym obozie RAD-u. Nie wiem co to jest. Proszę o jakieś wiadomości.
Grzesio Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 No proszę, za autorytet zaczynam robić?!Jak na razie to wychodzi mi Eisernes Kriegsverdienstkreuz der Hitlerjugend 1. Klasse mit Schwerten... :-DA tak na poważnie to dziwne to jest - ma jakieś bicia na odwrocie, jeśli tak - to jakie i jak jest w ogóle przypinane?PzdrGrzesiu
paulus76 Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 ŚredniCo by nie było niesnasek i nienawiści:gdy mówiłem o koledze miałem na myśli znalazcę" tego jakże rzadkiego fanta...pozdroMłodszy
średni Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 Na odwrocie jest napisane:WOLFSCHANZE z tyłu do mocowania jest srubka z nakrędką w kształcie okrąłej blaszki. Bardzo proszę o identyfikacje i przybliżoną wartość
paulus76 Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 ŚredniTo jest podróba, posiada wartość zostania Królem Dnia" i tylko tyle. Nie spodziewałem się tego po koledze, ale cóż... pozdroMłodszy
sierhant Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Paulus76 ma racje, jasne ze to podroba juz pare takich krzyzy bylo na forum. Z kad wy je bierzecie ?:P
kolekcj Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Lipa, ale w sumie ciekawa. Ktoś kto ją robił wybił z matrycy sporo krzyży i potem zabawiał się dalej w fasowanie kolorków emalii. Przyklejanie różnych dodatków" na krzyż itd. W sumie widziałem już kilka zupełnie nie podobnych do siebie wersji, które łączyła podstawa w postaci tego krzyża z mieczami.
Boruta Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Proszę nie dawć takich lip na forum, bo mnie wyrzucą z pracy hehehehe.Na szczęście jest wcześnie, a szef dopiero po 8-ej jest.Pozdrawiam
średni Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Witam. Coś takiego wyszło na byłym obozie RAD-u. Nie wiem co to jest. Proszę o jakieś wiadomości.
Pytanie
średni
Witam. Coś takiego wyszło na byłym obozie RAD-u. Nie wiem co to jest. Proszę o jakieś wiadomości.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.