link Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Witam wszystkich.Czy ktoś z szanownych forumowiczy moze mi pomóc w przerobieniu suchej" repliki MG 42 na strzelający tzw.ślepakami lub nabojami hukowymi.Pozdr Link
Jeager Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 już było nie raz wałkowane- wniosek ogólny ienada" :( chyba, że załatwisz jakieś papiery przed.Troche bylo np tu na ten temat:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=188761j.
link Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 dzięks czytałem to juz ale odświerzam temat może ktoś coś wie nowego.Musi być jakis sposób aby ożywić" moją MGiete
Boruta Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Podobno na wyrób straszaków też trzeba mieć koncesję, więc nie warto ryzykować.Pozdrawiam
polsmol Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Jednynym rozwiązaniem wydaje się zrobienie repliki na gaz.
link Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Polsmol: jak masz jakiś kontakt z kimś kto to robi lub robił daj mi znac .Bardzo mi zależy.Dzięki czekam.Danielcio:chyba powinienes wiedzieć manetekel
polsmol Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Niestety nie mam takich kontaktów. Wiem jedynie, że na zachodzie stosuje się takie rozwiąznia.
danielcio Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 link, chcesz przerobić tą Mgtę co miałes na zlocie??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.