link Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Witam wszystkich.Czy ktoś z szanownych forumowiczy moze mi pomóc w przerobieniu suchej" repliki MG 42 na strzelający tzw.ślepakami lub nabojami hukowymi.Pozdr Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 już było nie raz wałkowane- wniosek ogólny ienada" :( chyba, że załatwisz jakieś papiery przed.Troche bylo np tu na ten temat:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=188761j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
link Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 dzięks czytałem to juz ale odświerzam temat może ktoś coś wie nowego.Musi być jakis sposób aby ożywić" moją MGiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Podobno na wyrób straszaków też trzeba mieć koncesję, więc nie warto ryzykować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 link skąd jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Jednynym rozwiązaniem wydaje się zrobienie repliki na gaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
link Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Polsmol: jak masz jakiś kontakt z kimś kto to robi lub robił daj mi znac .Bardzo mi zależy.Dzięki czekam.Danielcio:chyba powinienes wiedzieć manetekel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Niestety nie mam takich kontaktów. Wiem jedynie, że na zachodzie stosuje się takie rozwiąznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 link, chcesz przerobić tą Mgtę co miałes na zlocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.