wit Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 WITAM WSZYSTKICH MAM PWEIEN PROBLEM A MOŻE NIE. W OSTATNI ŁIKEND DOWIEDZIAŁEM SIĘ I WSTĘPNIE USTALIŁEM W MIOM SKROMNYM ZAKRESIE ŻE W JEDNEJ Z OKOLICZNYCH WSI MOJEGO REGIONU (DAWNE KROŚNIENSKIE WOJEWÓDZTWO) JEST ZROBIONY PRZEPUST POD DROGĄ WIEJSKĄ Z SDKFZ 221 TO MOJE PRZYPUSZCZENIA SĄDZĄC Z WYMIARÓW I OPOWIEŚCI JESZCZE ŻYJĄCYCH.DROGA MA BYĆ REMONTOWANA I WSZSYSTKO ROZKOPIĄ CO Z TYM FANTEM ZROBIĆ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 jak nie masz kasy żeby załatwić to we własnym zakresie to skontaktuj się z MOB w Skarżysku może oni coś poradzą marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Żeby tylko na żyletki nie poszedł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.