kruku Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Jak juz mam nadzieje wiecie wyszla ksiazka Landminera traktujaca o amunicji strzeleckiej. Chcialbym w tym miejscu zachecic do jej lektury, poniewaz uwazam ze jest tego warta :).Jednoczesnie zapraszam do dyskusji na jej temat.pozdrawiamkrukuwww.poszukiwania.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 No ja już zamówiłem ,lada dzień powinna do mnie przylecieć :) Z tego co czytałem na innych forach książeczka jest podobno bardzo ciekawa i napisana z rozmachem". Polecam wszystkim! Kupujcie ,a skończą się na Identyfikacji pytania ,co znaczy 'Pk' na polskiej łusce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 A ja sądze że pytania typu co to znaczy pk na mojej łusce nigdy się nie skończą Jest w necie dobra stronka o łuskach , nieraz już podawana na forum a ludzie i tak zadaja te pytania, wdodatku na forum była już masa postów tego typu a ludzią też nie chce się tego poszukać.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Już ją mam - właśnie listonosz dotarł :) Wspaniała książeczka ,serdecznie polecam jej zdobycie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Witam.Książka świetna, wspaniale wypełnia lukę w wiedzy o POLSKIEJ amunicji strzeleckiej.Autor włożył w nią dużo pracy (Tu pozdrowienia dla Landminera ,dzięki za dedykację).Pozycja godna polecenia.Jedyne co mi zabrakło to opis wszystkich bić na łuskach,choć nie wiem czy ktoś ma spisane wszystkie.A może razem z kolegami zrobimy katalog oznaczen POLSKIEJ amunicji strzeleckiej.Wiele osób z tego forum przecież zbiera łuski.Pozdrowienia Thor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 jeżeli można proszę podajcie wydawnictwo lub namiar na księgarnię w w-wię gdzie można ją dostać poz.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Jesli masz sieć ,to w Allegro jest zawsze kilka sztuk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.