kruku Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Jak juz mam nadzieje wiecie wyszla ksiazka Landminera traktujaca o amunicji strzeleckiej. Chcialbym w tym miejscu zachecic do jej lektury, poniewaz uwazam ze jest tego warta :).Jednoczesnie zapraszam do dyskusji na jej temat.pozdrawiamkrukuwww.poszukiwania.pl
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 No ja już zamówiłem ,lada dzień powinna do mnie przylecieć :) Z tego co czytałem na innych forach książeczka jest podobno bardzo ciekawa i napisana z rozmachem". Polecam wszystkim! Kupujcie ,a skończą się na Identyfikacji pytania ,co znaczy 'Pk' na polskiej łusce :)
Romel79 Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 A ja sądze że pytania typu co to znaczy pk na mojej łusce nigdy się nie skończą Jest w necie dobra stronka o łuskach , nieraz już podawana na forum a ludzie i tak zadaja te pytania, wdodatku na forum była już masa postów tego typu a ludzią też nie chce się tego poszukać.pozdr
bjar_1 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Już ją mam - właśnie listonosz dotarł :) Wspaniała książeczka ,serdecznie polecam jej zdobycie!
thor65 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Witam.Książka świetna, wspaniale wypełnia lukę w wiedzy o POLSKIEJ amunicji strzeleckiej.Autor włożył w nią dużo pracy (Tu pozdrowienia dla Landminera ,dzięki za dedykację).Pozycja godna polecenia.Jedyne co mi zabrakło to opis wszystkich bić na łuskach,choć nie wiem czy ktoś ma spisane wszystkie.A może razem z kolegami zrobimy katalog oznaczen POLSKIEJ amunicji strzeleckiej.Wiele osób z tego forum przecież zbiera łuski.Pozdrowienia Thor.
honker Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 jeżeli można proszę podajcie wydawnictwo lub namiar na księgarnię w w-wię gdzie można ją dostać poz.marek
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 Jesli masz sieć ,to w Allegro jest zawsze kilka sztuk...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.