ubenfurer Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 Jakby osłona na lufę w środku 3 wypusty od lewej ,prawej i spodu jakby trzymały lufe .nie mam pojęcia do czego to służyło.?
Mlody Mauser Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Tez wykopałem taka rure czy lufe....nie wiem co to.
ubenfurer Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 W jednym okopie trafiłem tę rurę ,puszkę od maski gazowej niemieckiej i tę płytę.
mp Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 oliwiarka jest od PPSz-y ,gdyby miala jeden otwor u gory to by byla od mosina....pozdrawiam
honker Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 płyta prawdopodobnie jest podstawą słupka od zasieków. niedawno wykopaliśmy kilkanaście sztuk w dwóch modelach,ten może być trzeci.pozd.marek
ubenfurer Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 Dzięki .A może ktoś ma linki co do innych fantów np.łyżeczki od handów??
ubenfurer Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 To porażka bo na druty z zasieków nie trafiłem.Ale dobrze mówiłem że taką płytę gdzieś widziałem.Trafiła się w szczerym lesie w okopie.A macie linki do czegoś takiego??
ubenfurer Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 Jakby osłona na lufę w środku 3 wypusty od lewej ,prawej i spodu jakby trzymały lufe .nie mam pojęcia do czego to służyło.?
ubenfurer Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 Jakaś oliwiarka ale od jakiej broni?? - W H -
ubenfurer Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 Trzy różne łyżeczki od gran..Czy to polskie??1 i 3 z lewej sporo wyszło jednak środkowa z literką Z tylko jedna.dzięki za identyfikacjępozdrawiamubenfurer
Pytanie
ubenfurer
Jakby osłona na lufę w środku 3 wypusty od lewej ,prawej i spodu jakby trzymały lufe .nie mam pojęcia do czego to służyło.?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.