danieloff Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 Witam! Czy to jest turecki mauser? Tak mi mówiono, ale te literki wydają mi się jakieś bardziej arabskie". Jeżeli ktoś wie, to proszę o identyfikację.Daniel
danieloff Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Dziękuję! A tak na marginesie - co robiła irańska łuska pod Modlinem???
danieloff Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 Witam! Czy to jest turecki mauser? Tak mi mówiono, ale te literki wydają mi się jakieś bardziej arabskie". Jeżeli ktoś wie, to proszę o identyfikację.Daniel
danieloff Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 Bjar, łuseczka pojechałaby do Ciebie, ale niestety to trafienie kumpla, który nie chce się z nią rozstać:-(
bjar_1 Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Przepraszam ,'VI' to '17' czyli pewnie rok 1917. Szczęśliwy zbieg okoliczności - kilka dni temu załatwiłem sobie identyczną! :)pozdrawiam!bjar_1
Jadzia Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Witam,łuska jest produkcji Irańskiej.pzdrJadzia
Pytanie
danieloff
Witam! Czy to jest turecki mauser? Tak mi mówiono, ale te literki wydają mi się jakieś bardziej arabskie". Jeżeli ktoś wie, to proszę o identyfikację.
Daniel
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.