grechu Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Urodziła mi się wczoraj wieczorem ma na imię Zuzia i jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Gratulacje dla Ciebie, Mamy, no i oczywiście młodej komandoski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Kongratulejszyn za odwagę upór - teraz będzie coraz piękniej -wiem bo sam mam córkę i syna. Pozdrawiampaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Moja mniejsza tez jest Zuzia i ma 1,5 roku.Uwielbia siedzieć w koszu k-750.Oczywiści najszczersze gratulacji!!!kruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 No to masz jak w banku delgacje z Odwachu na chrzcinach ;-)gratuluje serdecznie !!!!!Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 ...i jest najpiękniejszą kobietą na świecie..."Ciekawe czy jej mama też to słyszała? Oj nie chciałbym być w twojej skórze :)A moja Zuzia ma 10 lat. Kurcze jak wtedy wybieraliśmy jej imię miało być takie nietypowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Fajnie, może robić za czerwony krzyż.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 WitamhihiMam podobny problem"Moja corka ma na imie Viktoria i ma 5,5 latek...Poltora roku pozniej (z powodu pewnego serialu) co druga dziewczynka w Polsce nazywala sie juz Wiktoria...;-)poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 gratulacje! też mam Zuzię i też jest najpiękniejszą kobietą na świecie;)dante Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 uściski dla szczęśliwych rodziców, spadochroniarze od Sosaba cieszą sie z Tobą. Wychowaj Zuzię na dobrego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Gratulacje!A co do tych chrzcin... Czy będzie śliwowica? ;-)))Pozdrowienia, szczególnie dla Zuzi!Michał Różyński Mike"SRH Odwach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Czołem!No ....tak ....córka!A kto przejmie tradycje wojownika?A co będzie rekonstruować córka...skoro mamy nowego rekonstruktora?Gratulacje Grechu.....prwadziwy wojownik....ma same córki!Pozdro dla małżonki!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.