Witam bedąc ostatnio na wykopkach trafiłem na coś takie, zabrałem to coś wogóle poraz pierwszy w swojej historii do domu :) prawie zawsze gdy znajde taka badz inną rozrywkę zakopuje ja spowrotem w tym samym miejscy gdzie ją wykopałem. Wziełem ja hmm tylko dlatego że juz o tym fancie rozmawiałem kiedys z kolega który stwierdził ze to coś niema wsobie ładunku. Ale ja się wole jeszcze podowiadywać się zanim zaczne czyscić to coś, wszak Życie mamy jedno.
I tu moje pytanie czy jest to bezpieczne i czy mogę bezpiecznie zabrać sie za czyszczenie tej głowicy.
Pytanie
Gewer
Witam bedąc ostatnio na wykopkach trafiłem na coś takie, zabrałem to coś wogóle poraz pierwszy w swojej historii do domu :) prawie zawsze gdy znajde taka badz inną rozrywkę zakopuje ja spowrotem w tym samym miejscy gdzie ją wykopałem. Wziełem ja hmm tylko dlatego że juz o tym fancie rozmawiałem kiedys z kolega który stwierdził ze to coś niema wsobie ładunku.
Ale ja się wole jeszcze podowiadywać się zanim zaczne czyscić to coś, wszak Życie mamy jedno.
I tu moje pytanie czy jest to bezpieczne i czy mogę bezpiecznie zabrać sie za czyszczenie tej głowicy.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.