vonadamski Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Policjant już go witajuż puka do jego dżwion pobiegł mu otworzyća zdjątko w ręku drżyOj duma nie pojętaredaktor odwiedził mniesąsiedzie wspomóż ręętołbym teraz mógł wykupić się :)Tak śpiewały Piersi :D:D:D
Woluś Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Najczęściej jednak znajduje grosze i denary polskich królów, głównie z XV wieku. Niektóre zatrzymuje dla siebie, inne sprzedaję." Co koledzy o tym sądzicie ?
general1006 Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Pełny legal. Jestem ciekaw co na to konserwator. A może on chce poprostu być sławny i chodzi mu tylko o rozgłos. A może coś sie zmieniło w tym kraju i wyszła nowa Ustawa. Może teraz wolno kopać legalnie? Jak tak to kończe i mykam wyciagnać kilka denarów bo słyszałem, że przy jednym z zamkow zakopany jest skarb.
MaciekC Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 newnie lesnik i konserwator to koledzy z jednej ławki (szkolnej lub barowej ;) ) . swoja droga taki lesnik to ma dobrze. moze każdego poszukiwacza przepedzić z swojego terenu. wsio ma dla siebie
SZUKAM. Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 jakby to Orwell powiedział ... z wykrywaczem wszyscy w lesie są równi, ale leśnicy są równiejsi ... ponury chichot suflera
Woluś Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 Jedno jest pewne , że ten leśnik nigdy więcej nie zgodzi się na żaden artkuł czy wywiad. I niech to będzie przestroga dla nas.
Gość Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 jak sie tak boicie i tak CWANIAKUJECIE to zmieńcie forum na Dom i Rodzina" albo hobby na zbieranie znaczkó
dominss Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 WitamTekst zawarty na tej stronie różni się od tego co faktycznie wydrukowali w gazecie i tu cytat:-Dlatego staramy się pracować na rzecz kształtowania świadomości tych ludzi-dodaje Jerzy Maciejczuk.-Żeby każdy wiedział, że jak zobaczy na polu , czy w okolicy kogoś z wykrywaczem metali, to nie tylko może, ale powinien go przepędzić.I zawiadomić nas"Co Wy na to???Pozdrawiam
simon07 Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 ...spisać numery auta - zawiadomić miejscowe gestapo i potem do KL.... Pięknie k... pięknie....
Paweł 55 Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Jak widzę kilku gości ma problem ze zrozumieniem słowa pisanego;wspomniany leśnik nie kopie tylko znajduje i zgłasza konserwatorowi obiekty naziemne.Z wykrywaczem i łopatą chodzi inny bohater artykułu.dusza jego prawa a serce czysty kryształ"...i wiecie co? niech was matoły spotka w lesie..podobno się wkurzył...
torba5 Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Aleś matole kotleta odgrzał....post sprzed 5 lat echhh matole
torba5 Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Ok sorry poniosło mnie,ale epitetu użyłem niejako jako drugi w formie przytykupozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.