KRUSZYNA Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.pozdrokruszyna
R. Lewy" Lewszyk Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 To jest skrzynia biegów do samochodu le.Einheits Pkw. Stoewer
KRUSZYNA Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Lewy"dzięki za info.od fachowca.Może jakiś link lub zdjęcia.pozdrkruszyna
iglanadon Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 czyli jak to na wsiach bywa, Paaanie wielki był, na GĄSIENICACH :)))) trzy dni żeśmy go nie mogli rozebrać gratuluje fanta
KRUSZYNA Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Dzięki,trochę informacji już znalazłem.Muszę jeszcze poszperać za info. i może zac.d."pojazdu.kruszyna
KRUSZYNA Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.pozdrokruszyna
elektrit1 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 To ZF to pierwsze litery nazwy producenta skrzyn biegów i innych przekładnihttp://www.zf.com/defaultz.asp
KRUSZYNA Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Ostatnie ze zdjęć.Jeszcze raz proszę o wszelkie sugestie.pozdrawiamkruszyna
Question
KRUSZYNA
Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.
Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.
pozdro
kruszyna
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.