KRUSZYNA Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Napisano 10 Czerwiec 2005 Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.pozdrokruszyna
R. Lewy" Lewszyk Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 To jest skrzynia biegów do samochodu le.Einheits Pkw. Stoewer
KRUSZYNA Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Napisano 11 Czerwiec 2005 Lewy"dzięki za info.od fachowca.Może jakiś link lub zdjęcia.pozdrkruszyna
iglanadon Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 czyli jak to na wsiach bywa, Paaanie wielki był, na GĄSIENICACH :)))) trzy dni żeśmy go nie mogli rozebrać gratuluje fanta
KRUSZYNA Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Napisano 11 Czerwiec 2005 Dzięki,trochę informacji już znalazłem.Muszę jeszcze poszperać za info. i może zac.d."pojazdu.kruszyna
KRUSZYNA Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Napisano 10 Czerwiec 2005 Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.pozdrokruszyna
elektrit1 Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 To ZF to pierwsze litery nazwy producenta skrzyn biegów i innych przekładnihttp://www.zf.com/defaultz.asp
KRUSZYNA Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Napisano 10 Czerwiec 2005 Ostatnie ze zdjęć.Jeszcze raz proszę o wszelkie sugestie.pozdrawiamkruszyna
Pytanie
KRUSZYNA
Proszę o pomoc.Niedawno odnalazłem na wsi taką skrzynię biegów.Wg.wywiadu środowskowego"pochodzi z rozbitego niemieckiego pojazdu półgąsienicowego.Sdkfz 7?,sdkfz10?.
Mile widziane wszystkie sugestie!Jak opracuję wstawię więcej zdjęć.
pozdro
kruszyna
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.