Gość Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 Tesoro Silver - 7 idealny na monety ,mocny ,lekki ,jedna mała bateria wystarczy na kilka wypraw.Dobra dyskryminacja,zasięg odpowiedni bo kto chce kopać doły po pas? Darz Dół!!!
Gość Napisano 11 Maj 2003 Napisano 11 Maj 2003 Baunty Hunter Tracker IV ; ocena 4+ tani , lekki , prosty w obsłudze- mały zasięg , bywa niestabilny
marwro Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Również uważam że punkty 5 i 6 powinny zamienic się miejscami, dlatego daję 5 dla White's Classic ID ;)pozdr.
pongo Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 Bounty Hunter Tracker IV-4,5W tej cenie to na monetki rewelacja,niestety na militaria to on się raczej nie nadaje(za czuły).
Gość Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Posiadam Minelaba XS i tutaj dałbym 9,sprzet mam od miesiąca ale jestem bardzo zadowolony i nie zamierzam jak narazie zamieniać na żaden inny.
lolek Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 BH tracker IV na monety daje mu 7 (w porownaniu na czyms, ma czym wczesniej przyszło mi pracowac to rewelacja), a na militaria 5
karas1979 Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 Garrett Treasure Ace 100 - 4 na militaria, 5 na monety.
Junk Napisano 25 Maj 2003 Autor Napisano 25 Maj 2003 Dziękuję za posty, Wasze opinie mogą pomóc (choć nie zawsze) w podjęciu decyzji o kupnie pierwszego lub kolejnego detektora.Darz dółJunk
Pietrucha Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Powinna być w ocene wliczona cena, pewnie nie było by takich wysokich ocen
Bastion Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 White's 6000 DI PRO SL5-militaria7-monety
Łukasz Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 Mój Bounty Hunter Tracker IV ma u mnie mocne 5+ :] Pozdrawaim, Łukasz
karas1979 Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 Bounty Huner IV od 5,5 do 7, czy wyscie ocipielli ja dalbym mu 3,5 na militaria a 4 na monety. Ten najprostszy Garrecik jest od niego o niebo lepszy(chociaz nie posiada wskaznika wychylowego).
Łukasz Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Słuchaj karas, to jest moje zdanie i nie będziesz mnie krytykował, rozumiesz?! Akurat wskaźnik w Trackerze IV jest do niczego nie potrzebny...,ale ja Ty uważasz... dla mnie on na monetki w zupełności na razie wystarcza, kopię z nim sporo. Pozdrawiam, Łukasz
Gość Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Mam SC R1 , jest de best . Koledzy mają XLT i nie mogą sobie poradzić z gałkologią". Mam dużo lepsze od nich osiągi. Pozdr.
Gość Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Każda sroczka swój ogonek chwali... jak w przysłowiu. Skoro ktoś wydał sporo pieniędzy na sprzęt, to ciężko się przyznać, że to był zakup niezbyt udany. Poza tym chyba niewielu ma szansę popracować na róznych wykrywaczach w podobnej klasie, by móc porównać je w terenie. Ja mam White's 6000 Di Pro Sl i... no cóż cieszę się, ale dyskryminacja jest taka sobie i gdy pracuję na dużej czułości, co się wiąże z zasięgiem, wyłapuję płytkie małe kawałki np, odłamki łuski karabinowej 2x2 mm, zalegające na kilku centymetrach( często wtedy są oszukane wskazania co do głębokości zalegania). Nakopię się, naszukam za kawałkiem złomu. Zatem ogólnie czułość na monetki to 9, ale w związku z tymi błędami odczytu to 6.
Cyrograf15 Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Wreszcie opinia trafiająca w sedno sprawy. Nikt nie chce się przyznać, że wydał parę tysięcy na syfa", którego osiągi są zbliżone do urządzenia za kilkaset zł. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: wybudowanie wykrywacza z dyskryminacją i wskaźnikiem wychyłowym kosztowało mnie 150zł. (najdroższy element to akumulator żelowy -30zł.), w produkcji seryjnej czy półseryjnej koszty wiadomo są niższe,rozumiem, że można zarobić 100%, a więc koszt to 300zł, a zatem dlaczego to tyle kosztuje?Wojtek
Gość Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Fe.panowie mnie trudno wkorzyc,wpadacie w kanibalizm jak jest ktos co potrafi lepiej cos zrobic od was . Pooozdrawiam ALL
Gość Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 .... jest ktos co potrafi lepiej cos zrobic od was ...dlaczego pewność że lepiej, jak na razie osoba ROKKO oraz ALL to ta sama osoba czyli producent tego detektora który jest zachwalany, proponuję niezależne testy a nie stronnicze wypowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.