J-23 Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 może się przyda. Gołdap z lotu ptaka, 1944 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 W jednej z kronik DW z końca 44 jest duży frgm. z odzyskania przez niemieckich antykomunistów Gołdapi. Jak chcecie to wrzucę kadrografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Jasne ze wstaw - pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volksewagen Wojtek Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 ja także zgłaszam prośbępozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Tam jest ok. 30 kadrów dlatego wrzuciłem Wam je tutaj: http://sr1.mytempdir.com/45998Załączam symboliczną panoramkę, hej! >>Przy okazji tej kroniki widać, że Niemcy mieli niezły cykl produkcyjny Wochenszałów - powyższa kronika jest z 16 listopada 44, zaś Gołdap odzyskano bodajże 5tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volksewagen Wojtek Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Dzieki zelig za kadry :) mam jeszcze pytanko, czy ta kronika jest jakoś do ściągnięcia gdzieś w necie ??? zależało by mi móc zobaczyc cały ten materiał. Dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 Die Deutsche Wochenschau - 16.11.1944" (wystarczy, że szukając wpiszesz samą datę); ma 118,3 MB, jakość - jak widziałeś - kiepska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Zelig - mozesz wkleic linke - nic nie moge zassac - kaza 7 eurosow placic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 simon07 jak masz eMule to wpisz tak jak napisał zelig samą datę i od razu wyskoczy. Rozmiar 118,39MB. A jak nie masz eMule to koniecznie sobie zciągnij - świetna rzecz:)pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Wochenszały raczej przez searcha. Nie widziałem jeszcze żadnego DW podlinkowanego.Możesz spróbować użyć tego szukaja: http://www.filedonkey.com/Wpisując hasło wocheschau" uzyskujesz to: http://www.filehash.com/search/wochenschau/::ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek5 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Witam! Może mi ktoś objaśnić w kilku słowach jak ściągnąć te filmiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Oki - ssię? ssam? w każdym razie - idzie - dzięki - a ja goopia doopa na goglach szukałem :D THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutt Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Witam,Fajne zdjecia. Moze ktos ma inne z Goldapii z okresu wojny? Po odwiedzeniu tej miejscowosci w zeszlym roku zalapalem bakcyla na jej temat.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.