Skocz do zawartości

Zdjęcie naszego samolotu część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 months later...
Napisano

Opowiesc o Losiach wzietych w plen" we Wrzesniu 1939 r. Ciekawe spojrzenie spod znaku Czerwonej Gwiazdy. Nie wiem, czy gdzies juz byly, ale sa tu fotki wnetrza Losi, wiec wklejam calosc, jak leci. Niestety, ze wzgledu na ograniczenia forumowe musialem wszystko pozmniejszac.

Napisano
Witam!!!
Te skany są mi bardzo znajome-minimum to podaj chociaż zródlo ich pochodzenia-bo ja po zeskanowaniu tychże to
uczyniłem tzn. mnie możesz pominąć jak ich wykonawcę ale podaj żródło -pismo lub stronę skąd je Sciągnąłeś.
Napisano
witam DTH

Mam prośbe przesłał byś mi te skany na maila w lepszej rozdzielczosci? bardzo bym prosił robie plany łosia i wykorzystuje wszystkie dostepne mi pomocne materiały

Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za dobreintencje.

MARIAN

mariannnkonst@interia.pl
Napisano
hOrnet
bym prosil o kontakt moje
gg 1486888
tlen: mariannn1@tlen.pl
e-mail: mariankonst@interia.pl

w sprawie skanów łosia

dziękuję za dobre intencje.
ps nie umiem sie jeszcze tak poruszac na tym forum bo jestem tu nowy. Przez 4 lata zbierałem materiały na temat łosia, a od pół roku rysuje plany, a chce zrobic to poprawnie bo widzę jak wizerunek łosia jest inerpretowany, i widzę sporo błedów które chciał bym poprawić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie