ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 co to za pocisk???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 jeszcze jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 co to za bagnet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 jeszcze jeden pocisk ????prosze o identyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Na pierwszym zdiątku najprawdopodobnie ruski pocisk od możdzierza 82 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Czy to ten sam pocisk? http://www.poszukiwanieskarbow.com/sklad/20030224-01.jpg , http://www.poszukiwanieskarbow.com/sklad/20030224-02.jpg , http://www.poszukiwanieskarbow.com/sklad/20030224-03.jpg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Nie, no nie wyrobię... :) Uf... Ale mnie brzucho boli... Po raz kolejny otrzymałem dowód, że poszukiwacze to nie są ludzie normalni... :) W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Hi hi hi.... Ten sam model bagnetu identyfikowałem w poście Bagnet w prezencie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Hej Gambit ale z ciebie maruda. Nie musisz wszystkim sie chwalic, ze dostales rozwolnienia. Prosze zachowaj to dla siebie. Jezeli faktycznie dokonales wczesniej identyfikacji takiego modelu bagnetu, to podaj link do strony. Tym prostym sposobem zaoszczedzisz troche czasu a pozostałym oszczedzisz mrozacych krew w zylach historii o ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 2 Marzec 2003 Autor Share Napisano 2 Marzec 2003 Witam Wydaje mi sie że jest on troche mnieszy od tego co na zdjęciach.A tak pozatem niezłe zdjęcia:),Naspłonce pisze SB 40,8 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Drogi Wprost - Na około. Brzuch mnie boli od śmiechu nie przez rozwolnienie. Jak chcesz poznać powód mojego śmiechu kliknij linki poprzedzające info o moim bólu. Nie dałem linku do mojego postu bo jest na tej samej stronie co ten - i każdy może sobie go obejrzeć. I szybciej jest wpisać nazwę postu niż cofać się w przeglądarce, kopiować link, wpisywać ponownie treść postu i wklejać link... A nazwę podałem, by ViN mógł zobaczyć tak mój bagnet jak (co ważniejsze) odpowiedzi udzielane mi przez innych forumowiczów. Jeśli Ty jesteś Zeton`em to po prostu mnie nie zrozumiałeś. Jeśli nie - to nie rozumiem o co Ci chodzi. Więcej luzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 Nie no Zeton'em to jestem ja. I ja sie nieobrazam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Share Napisano 2 Marzec 2003 A wracajac do linkow ktore podalem to wiecie co trzyma postac :-) na tych zdjeciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 3 Marzec 2003 Share Napisano 3 Marzec 2003 bagnet to drugowojenny niemiecki S 84/98/34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViN Napisano 3 Marzec 2003 Autor Share Napisano 3 Marzec 2003 co to znaczy S 84/98/34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ViN
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.