Skocz do zawartości
  • 0

co to za fanty???

Gewer

Pytanie

Napisano

Witam trafiłem ostatnio dwa takie dziwne fanty piewszy to stopka przypominajacą stopkę rakietnicy tylko znacznie wieksza, na jednej jest taka sygnatura R.W.S. a na drugiej widnieje tylko litera A, oraz taką kopaczkę czy moze ktoś powiedzieć coś blizej o tych fantach od czego te stpki oraz co to za kopaczka i kto takowych uzywał.

pozdr. Gewer

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam trafiłem ostatnio dwa takie dziwne fanty piewszy to stopka przypominajacą stopkę rakietnicy tylko znacznie wieksza, na jednej jest taka sygnatura R.W.S. a na drugiej widnieje tylko litera A, oraz taką kopaczkę czy moze ktoś powiedzieć coś blizej o tych fantach od czego te stpki oraz co to za kopaczka i kto takowych uzywał.

pozdr. Gewer

Napisano
Sam znalazłem taką łuskę na terenie starych koszar wojskowych i ponoć jest to spód od łuski do rakietnicy polskiej ale sam mam co do tego wątpliwości. Pozdr.
Napisano
czy ktoś jeszcze moze cos powiedzieć o tych fantach może to i złomy ale najbardziej ciekawia mnie te stopki od czego mogą być,są wieksze od zwykłych.

pozdr. Gewer

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie