Skocz do zawartości

W czym nosić wykrywacz?

vaz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam . Kupiłem niedawno nowy sprzęt i mam właśnie taki dylemacik , w co go zapakować na wykopki . Plecak odpada bo za mały a torba ? No własnie jaka? Te co oglądałem to albo za duże albo jakieś takie za eleganckie , za bardzo rzucające się w oczy . Macie jakieś ciekawe propozycje? Pochwalcie się też w czym nosicie swój sprzęt . Dzięki za odpowiedzi.
Napisano
Ja noszę w plecaku, korzystam z dużej łopaty, jest dla mnie prościej przemieszczać sie , często muszę dojść do miejsca poszukiwań, brak dojazdu, poza tym parę innych rzeczy można zabrać, warto uszyć pokrowce na poszczególne elementy, praktyczne, zabezpieczają sprzet od siebie i czyścisz tylko pokrowce nie cały plecak, parę lat temu nosiłem w torbie firmowej C-scopa, pojechałem w Bieszczady na Dwernik, schodząc zrobiłem skróty na przełaj i przeklinałem torbę, potrzebne były obie ręce wolne.
Napisano
Witam.
-Już było (przejrzyj posty).
Jeżeli chodzi o moje osobiste doświadczenia, to:
* swój noszę w samodzielnie uszytym pokrowcu (... niechwaląc się wyszedł jak sklepowy"),
* ciekawa propozycja to - zobacz: http://www.v2militaria.pl/ - skontaktuj się - mają swoje pokrowce na wykrywki (pasują chyba na każdy sprzęt?!)
* kolejna z opcji, to sklep wędkarski - pokrowce na wędki (może coś przypasujesz ?)
Pozdrowionka.
Napisano
Witam,
faktycznie , mam uszyty pokrowiec na cały wykrywacz i ludze często pytają jak ryba brała ..., a ja mówie że kiepsko... ;)
Pozdrawiam
Natan
Napisano
Hehe, ja mam inną propozycje: pokrowiec od gitary :)
- doskonały kamuflaż w miejscach publicznych
- wygladasz jak z desperado
- polecam wersję z materiału z możliwością noszenia jak
plecak
- mieści dwuczęściową wykrywkę, saperkę, słuchawki i
zostaje jeszcze miejsce na wykopki
- jeśli juz go masz - to dobrze, jeśli nie - nie kupuj,
lepiej znajdź coś normalnego :)

Pozdrawiam
Gizeh
Napisano
NATAN tak jak mówisz ja noszę w pokrowcu na wędki.
Ludzie się nie dziwią bo w okolicach jest kupę jezior.
polecam nie trzeba za każdym razem rozkładać wykrywki,a po wijęciu pokrowiec mieści się wszędzie.
Pozdrawiam
Napisano
W czym noszę swój wykrywacz?
W RĘKU!!! ;)
A tak serio (właściwie to półserio) to używam do tego pokrowca od rakiety tenisowej...jest idealny i ludzie się nie czepiają...
Pozdrawiam Hubert

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie