vaz Napisano 19 Maj 2005 Autor Napisano 19 Maj 2005 Witam . Kupiłem niedawno nowy sprzęt i mam właśnie taki dylemacik , w co go zapakować na wykopki . Plecak odpada bo za mały a torba ? No własnie jaka? Te co oglądałem to albo za duże albo jakieś takie za eleganckie , za bardzo rzucające się w oczy . Macie jakieś ciekawe propozycje? Pochwalcie się też w czym nosicie swój sprzęt . Dzięki za odpowiedzi.
Wysy Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Ja noszę w plecaku, korzystam z dużej łopaty, jest dla mnie prościej przemieszczać sie , często muszę dojść do miejsca poszukiwań, brak dojazdu, poza tym parę innych rzeczy można zabrać, warto uszyć pokrowce na poszczególne elementy, praktyczne, zabezpieczają sprzet od siebie i czyścisz tylko pokrowce nie cały plecak, parę lat temu nosiłem w torbie firmowej C-scopa, pojechałem w Bieszczady na Dwernik, schodząc zrobiłem skróty na przełaj i przeklinałem torbę, potrzebne były obie ręce wolne.
oda Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Witam.-Już było (przejrzyj posty).Jeżeli chodzi o moje osobiste doświadczenia, to:* swój noszę w samodzielnie uszytym pokrowcu (... niechwaląc się wyszedł jak sklepowy"),* ciekawa propozycja to - zobacz: http://www.v2militaria.pl/ - skontaktuj się - mają swoje pokrowce na wykrywki (pasują chyba na każdy sprzęt?!)* kolejna z opcji, to sklep wędkarski - pokrowce na wędki (może coś przypasujesz ?)Pozdrowionka.
Natan Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Witam,faktycznie , mam uszyty pokrowiec na cały wykrywacz i ludze często pytają jak ryba brała ..., a ja mówie że kiepsko... ;)PozdrawiamNatan
Gizeh Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Hehe, ja mam inną propozycje: pokrowiec od gitary :) - doskonały kamuflaż w miejscach publicznych - wygladasz jak z desperado - polecam wersję z materiału z możliwością noszenia jak plecak - mieści dwuczęściową wykrywkę, saperkę, słuchawki i zostaje jeszcze miejsce na wykopki - jeśli juz go masz - to dobrze, jeśli nie - nie kupuj, lepiej znajdź coś normalnego :)Pozdrawiam Gizeh
toto74 Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 NATAN tak jak mówisz ja noszę w pokrowcu na wędki.Ludzie się nie dziwią bo w okolicach jest kupę jezior.polecam nie trzeba za każdym razem rozkładać wykrywki,a po wijęciu pokrowiec mieści się wszędzie.Pozdrawiam
HU13ERT Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 W czym noszę swój wykrywacz?W RĘKU!!! ;)A tak serio (właściwie to półserio) to używam do tego pokrowca od rakiety tenisowej...jest idealny i ludzie się nie czepiają...Pozdrawiam Hubert
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.