Skocz do zawartości

Jaki GPS ?

bicker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!! W tej chwili posiadam GPs Garmin FORETREX101 jest ok i wystarczy mi w połączeniu z programem oziexplorer, wcześniej miałem żółtka eTrexia też jest wystarczający polecam niska cena. Podstawa to by pokazywał trasę przebytą i by miał możliwość połączenia z PCtem. ( UWAGA na serię EXPLORIST 100,200,300 Magelana brak portu komunikacyjnego dopiero od modelu 400 istnieje mozliwość wymiany danych z PC szkoda bo fajne są:(( ) Jak do autka to tylko PPC. Pozdrawiam. Krzychu.
Napisano
no ja jako uzytkownik gpsmap76s polecam te serie- oczywiscie dzisiaj to tylko gpsmap76 cs-kolorowy wyswietlacz 115mb pamieci i autorouting
Napisano
No tak, ale jeżeli chodzi o cenę???:)))to eTrex żółtek będzie rozsądnieszą pozycją na początek. co do seri 76tek to są ok. Polecam także nowe Etrexy Legend C i Vista Cale cena jest dużo wyższa od najtańszych modeli. POZDRAWIAM.
Napisano
Ja od jakiegoś czasu używam Garmina GPS 12 - troche starszy model - tani ale ok. Ma porządną antene - nie traci sygnału w lesie.
Natan
Napisano
Witam,
Dundee - bywaliśmy tu czy tam.... , zapytaj Pitera - mieszkasz podobno koło niego ?
Moze w końcu kiedyś się zgadamy i wyskoczymy gdzieś ?
Co o tym myślisz?
Pozdrawiam
Napisano
Natan ..chyba jednak mam blizej do Ciebie niz do Pitera
(kolo niego to mam swoich ludzi" ;)
Za wypadem jestem jak najbardziej, ale dopiero 2-ga polowa
czerwca.
Dogadamy sie mailowo ...bo nas tu za prywate zlinczuja :)
pozdrawiam
Napisano
Ja używam i polecam Garmina gpsmap76s, można jeszcze zarobić mierząc pola (zasiewy) rolnikom. od 3 do 5zł za ha. Za jeden dzień spokojnie można zarobić 200zł, ale to praca sezonowa. Tylko do końca składania wniosków o dopłatę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie