Gizeh Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 WitamAmunicja pochodzi z jednej ze skrytek partyzanckich, ukrtyta we wrześniu'39. Chciałem upewnić się czy magazynki pochodzą od rkm Browning wz.28, a łódki nie wiem, od mausera?PozdrawiamGizeh
Kiler Napisano 19 Maj 2005 Napisano 19 Maj 2005 Potwierdzam info o rzeczach. Tylko jak partyzanci we wrzesniu '39r. mogli ukryc te rzeczy?
Gizeh Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 WitamAmunicja pochodzi z jednej ze skrytek partyzanckich, ukrtyta we wrześniu'39. Chciałem upewnić się czy magazynki pochodzą od rkm Browning wz.28, a łódki nie wiem, od mausera?PozdrawiamGizeh
Gizeh Napisano 18 Maj 2005 Autor Napisano 18 Maj 2005 A to amunicja w łódkach, nie mam niestety ostrzejszych zdjęć.
idiota Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 Witam.To raczej napewno ludeczki od mausera i raczej napewno magi od browninga.Dla porównania zdjecie innej sztuki.Nasjlepiej obczaj bicia na lusencjach.Pozdro.
mietek Napisano 18 Maj 2005 Napisano 18 Maj 2005 Zas resztki ladownic to z 2 sztuk - mauzerowskiej skorzanej i browninga parcianej (wez jej okucia, moga sie przydac komus do rekonstrukcji).
Pytanie
Gizeh
Witam
Amunicja pochodzi z jednej ze skrytek partyzanckich, ukrtyta we wrześniu'39. Chciałem upewnić się czy magazynki pochodzą od rkm Browning wz.28, a łódki nie wiem, od mausera?
Pozdrawiam
Gizeh
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.