marek123 Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 nic nie moge znalezc???? czy u was tez tak jest ???pzdr
jotes Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Działa. Ale niestety bardzo kiepsko. Dla mnie to największa wada tego forum. Coraz trudniej z tym żyć, bo informacji na forum coraz więcej.Dobrze byłoby, gdyby chociaż:1. znajdowała poprawnie słowa 3 literowe2. umożliwiała wyszukiwanie wg kilku kryteriów, np. autor i słowo kluczowe.Pozdrawiam z nadzieją,jotes
mial Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 NIE dziala ostatnio wpisujac TKS otrzymalem nie znaleziono takiego czegos
michał ł Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Mi nie we wszystkich działach działa - czasem wystarczy przejść do innego, ustawić szukanie w porzadanym dziale i jest ok
Bocian Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Niestety. Wyszukiwarka po unowocześnieniu i przepisaniu kodu przestała być wyszukiwarką i tak naprawdę to chyba nikt nie wie co ona wyszukuje :)Ale niedługo będzie całkiem nowa wyszukiwarka i mam nadzieję przypadnie Wam do gustu.
Bocian Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 OK nie będę czekał na ukończenie. Pod tym adresem http://www.odkrywca-online.pl/search/index.phpjest nowa wersja wyszukiwarki. Jest ukończona w 30% ale posiada podstawowe funkcjonalności.Wszelkie uwagi możecie podsyłać do mnie na bocian@odkrywca-online.com
Bocian Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Zachęcam do testowania i zgłaszania uwag wersji beta nowej wyszukiwarki.http://www.odkrywca-online.pl/search/
Boruta Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Wpisałem Pi i znalazło chyba 25 stron wyników, bo dzieli wyrazy. trzeba by dać opcje, typu cały wyraz, tylko te słowa itp.Pozdrawiam
Bocian Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 OK znowu silnik wyszukiwarki został zaorany i mamy nową wersję :)Teraz można wyszukiwać ze znakami plus i minus jak i można również umieścić szukany ciąg w cudzysłowach.Jeżeli wpiszemy pi - zostaną znalezione wszystkie słowa w których fragmencie znajduje się ciąg pi.pi" - zostanie znaleziony dokładnie taki ciąg znaków+ dowolne kombinacje z plusami i minusami.Dziękuje za wszelkie uwagi.
Bocian Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Zapomniałem dodać że teraz przeszukuje treść postów, ich temat i nick osoby piszącej.
Boruta Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Teraz lepiej, bo tylko 8. Stara wyszukiwarka była słaba.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.