Skocz do zawartości

Dzisiejsze fanty cd...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
OOOOOOOO.CooLLLLLLLLLLjaka fajna zabawa od wczoraj mam wykrywkę i dzisiaj poszedłem do starych na działkę popiwkować i koło słupabetonbiaka energetycznego 2 obraczki złoteeeeeee,związane sznurkiem i kartonikiem na zawsze twój Roman 19.08.57hahaha
Napisano
To i ja się pochwlę- ostatnie dwa dni, dwa magazynki do rkm wz 28, jeden ze sprężyną jeszcze, zamek od mausa (polskiego) i przy tym kilkadziesiąt łuseczek, do tego jakiś judaszowy srebrnik (z wroną na plecach) :)) ale z tego co widze to mnie trzeba pilnie na polski biegun zimna" :))))
pozdro
Napisano
no nie powiem jak dla mnie lunetka... to fant I klasa ,powiedzialbym trafienie miesiaca,albo roku... w jakiej czesci polski takie fanty sie trafiaja...??
Napisano
W takim terenie gdzie na taki fant trzeba czekać kilka lat.Ogólnie to porażka.Fiodor miał zaje... farta trafić na taką ziemiankę.A fant z lunetką w całości wygląda zaje...fajnie.
Napisano

witam, dzisiejsze trfienia u nas to znowu woja polsko - bolszewicka - jest i rarytes tzn orzeł legionowy, 2 guziki polskie i 2 oruskie i troche pierdułek.
1.

Napisano

sory pierwsza fotka jest z ostatniej wyprawy na 20 rok, sory.
ps a 2 ostatnie guziki to pruskie - sory
ps 2 a ta fotka to z dzisiaj.

Napisano
Te z dwoma dziurkami mogą być stosowane z drugiej strony materiału żeby właściwy guzik lepiej się trzymał.

Z Poważaniem Koń.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie