MaciekC Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 the_tuna na jakim sprzecie chodzisz?fajowe te fanty. pozazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 MaciekC mamy samoróbki :P ...a tak poważnie to nie zamierzamy reklamować żadnej firmy na forum bo nam za to nie płacą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 odrazu widać ,że kabura byla pelna... ale widać też ,że nie jest z tego dołka,albo przynajmniej została wyciągnieta i ponownie włożona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 the_tuna : moze zabierzecie mnie ze soba na mierzeje...??;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 hehehe Pantherg dobra teoria...nie wiem po czym to poznałeś ale niech ci będzie :) ...a tak na poważnie to zabieramy teraz ze sobą szczotkę do butów...bardzo fajnie odsłania się nią fanty bez poruszania nimi...a i zdjęcia od razu lepiej wyglądają..pzdr.chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 witam i ponawiam pytanie do the tuna od czego jest ta kaburka?pytam z czystej ciekaowsci w jakim stanie jest skóra z wykopek u was na mierzeji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 niestety była pusta ..ale ładnie wyglądała...skóra się rozpadła...a od czego była??/hmmm mi też się skojarzyła z fn ..ale szukałem i się niestety nie doszukałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 the_tuna: po czym poznałem?? po tym ,ze jest obklejona rdzą... nie raz widziałem puste i pełne kabury,także możesz to mówić... 1/2 forumowiczów ,ale nie mi ,że była pusta...;) jeżeli kogoś uraziłem tą wypowiedzią - przepraszam...ja mieszkam na płw. helskim ,a chodzę od prawie 10 lat , także się domyśl ,że sporo widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 Pantherg a gdzie ty tam rdze widzisz??? :) kabura była wykonana z jasno-brązowej skóry, ale niech Ci będzie w środku był mg151 :P ..żeby rozwiac wszelkie wątpliwości po południu jak się ogarne to wstawie dokładniejsze fotki tej kabury...pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 rzeczywiscie,po dokladniejszym przyjzeniu sie ,widze ,ze mogla byc pusta... kazdy moze sie mylic... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 hehe. no tak byl kontakt na priva:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 to czy była pusta czy pełna niema najminiejszego znaczenia,przeicęz nas interesuje kabura a nie zawartośc,czekam na lepsze fotki.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 blaszka I wojna..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 Gratule. Jak z odwiedzinami w wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutus Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Tuna, blaszki to stare fotki z zeszłego roku więc nie rób ludziom nadzieji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Brutus - wyluzuj - fanty to fanty - a zdjecia zawsze dobrze zobaczyc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 do Pana Brutusa : -żałosne..nic więceja po drugie skoro się nie znamy to prosiłbym o zachowanie formy grzecznościowej ....simon07 jakbyś mi mógł podrzucić na e mail fotki tych garnków o których rozmawialiśmy i swój adres :) to byłbym wdzięczny..pozdrawiam Chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 witamczy wszystkie blaszki z fotki są wybite czy tylko ta z 1 wojnny,ja ostatnio mam wielkie szczęscie do tych czystych:(Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 witam!wybita jest niestety tylko ta I wojenna...w zeszłym roku ponad 80% blach które wykopywałem także były czyste...pzdr.chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 heh czyli nie tylko ja mam ten problem a trafiła sie waszej ekipie kiedyś blacha 1 wojenna bez wybicia?wszystkie z 1 wojny jakie widizałęm czyli bez łamania były bite.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 tak, trafiały się takie czyste pierwszowojenne sztuki...jedna nawet z tego miejsca gdzie te ostatnie blaszki wychodziły...Co do trafień czystych blaszek to jest moja osobista zmora...w zeszłym roku miałem coś koło 42 czystych blaszek a nabitych około 15-16.....w większości były to pojedyncze trafienia....ale nic tak nie wkurza jak wejście w teren gdzie nie ma rzadnych sygnałów....pchasz się w krzaki....wyciągasz blaszke i oczywiście czysta...a trzeba przyznać że akurat na naszych terenach jest ich pełno(czyściochów)..pzdr.Chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 hehe raz byłem świadkiem jak kolega z 1 dołka (poniemieckie śmietnisko) wyjoł ich ponad 70 i jak sie napalił kopiąc ten dołek dopuki niezałapał że kopie czyste sztuki...PZDR sim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 ja do blaszek jakoś nie mam szczęścia,wszyscy wokół mnie trafiaja... na ogół czyste, a ja to jedną w roku... na szczęście wybitą...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Tuna - odezwij sie na maila - jest sprawa. P.S.Jak sesja...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.