Skocz do zawartości

Gdańsk i Mierzeja Wiślana-trafienia the_Tuna squad i przyjaciele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na dobry początek takie coś ..z wczoraj z jednego dołka..był jeszcze mauserek ale na niego szkoda aparatu:)tylko ostukane,...niestety nie mieliśmy apratau w chwili wyjęcia..także zdjęcia z bunkra...mg 81 w całości,mg42 brak chwytu i gwizdka oraz standartowo podstawek,g41 w komplecie..
wieczorem zdjęcia blaszki i klamry SA którą tarfił Bodryl

• Odpowiedzi 450
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To prawda - fart to dobry temat. Mój kolo np. drugi raz był na kopaniu i wyszły mu 2 szt prawie kompletnych polskich mauzów... No i weź - gratulacje the_tuna.
Napisano
uberfurer - tylko mg42??? jakto TYLKO!!!! MG$@ to zaebisty fancior.
mam nadzieje ze i mnie cos sie niedługo trafi a nie ttylko te pancerfausty i pancerfausty
Napisano
MaciekC.Narazie tylko mg .Mówię tylko ,bo znajomki dużo więcej tego typu fantów wyciągają i mają po kilka sztuk różnych.A i życze Ci ,sobie jak i innym dobrych łowów.
ubenfurer
Napisano
Pozdrowienia dla szczęśliwego the_TUNA. A tak na marginesie, nie obawiasz się ,że po takich fotkach Cię smutni odwiedzą , oni też chyba slużbowo czytają te forum. Tak jak twojego sąsiada M. z Moreny. Niby same barachło miał , ale jednak trochę kłopotu było.
Napisano
ee tam Panie Grzegorzu....złom to straszny jest i ewentuanie można by tego użyć do budowy fundamentów...ale mimo to i tak rozwierciłem lufy żeby się doczepić nie było do czego....człowiek uczciwy to człowiek spokojny...pzdr.
Napisano
the tuna - jestem przez kilka dni w gdansku - przypadkiem z wykrywka - moze bys mnie gdzies zaprosil na kopanko - odwdziecze sie - siedze sam w chacie i sie nudze - simon from suwalki city :D pozdro
Napisano
witam!
simon jutro robimy sobie chyba wolne ..najprawdopodobnie dopiero w środe gdzieś skoczymy...
dzisiejsze fanty to radiostacja niemiecka w całkiem fajnym stanie jak na wykopa,pół blaszki ZBV z okręgu gdańskiego,hełm niemiecki ofiara Tuchlina(ze względu na urzywaną broń przez tego osobnika-młotek),kolba ebonitowa do mg34,uziemienie do radiostacji,i pełno innych fuzli..teraz ide na piwko a zdjęcia dopiero jutro wstawie.
pozdro.
Napisano
Panie czajna, a ja tak czekalem na jakis sygnal ze jedziemy i pojechaliscie sami.No ladnie ladnie. A ja dzis gwiazdke z pagonu,odznake z okazji dnia policji i nsdap. Czekam na jakis sygnal i wypad!
Napisano
The tuna - czyli w srode byscie mnie gdzies zabrali - czy nie? Liczę na pomoc - ja siedze jak palec w sopocie - napisz na simon07@o2.pl plz
Napisano
Simon
Jesli jestes w sopocie to nie pros ich :)))
podam tobie namiar przejdz sie z wykrywka na Aleje Niepodleglosci 694( to taki 10-pietrowy blok) za tym blokiem jest taka skarpa tuz przy obecnej ul Armii Krajowej
nakopiesz bez ich laski tyle ze bedziesz mial problem jak to zabrac
Napisano
byłem - czekałem - nie znalazłem - trudno. wracam do suwalk jutro - odbije sobie - pozdro - do nastepnej wizyty w sopocie.
Napisano
Simon sorry to nasza wina spóżniliśmy się byliśmy na miejscu dopiero o 10.25..przepraszamy.....echhh ale dzień fatalny pod względem pogody ..byliśmy cali mokrzy ale zadowoleni...zdjęcia jak będe miał chwile to powrzucam razem z tymi zaległymi...
przepraszam za całe to zamieszanie..postaramy się kiedyś odwdzięczyć w miare możliwości
harry jutro możemy pojechać ale szczegóły już na gg..
pozdro!
Napisano
Tuna a może mnie zabierzecie.. Chociaż popatrzeć... Bo ja to nawet pancerfaustów nie wyciagam :( Tylko łuchy i śmieci :/
Napisano
jak tak dalej pojdzie to chyba naprawde arke zbudowac trzeba bedzie!!az strach pokazac dzisiejsze fanty hehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie