the_tuna Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 na dobry początek takie coś ..z wczoraj z jednego dołka..był jeszcze mauserek ale na niego szkoda aparatu:)tylko ostukane,...niestety nie mieliśmy apratau w chwili wyjęcia..także zdjęcia z bunkra...mg 81 w całości,mg42 brak chwytu i gwizdka oraz standartowo podstawek,g41 w komplecie..wieczorem zdjęcia blaszki i klamry SA którą tarfił Bodryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 ładna 81 . pierwszy raz widze prawie kompletna (chyba nie ma naciagu ale to u nich stanadard) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Kurka ludzie to mają czasem farta.Niezłe sprzęty.Gratulacje .A ja 2 lata chodze i tylko mg42.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 To prawda - fart to dobry temat. Mój kolo np. drugi raz był na kopaniu i wyszły mu 2 szt prawie kompletnych polskich mauzów... No i weź - gratulacje the_tuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 uberfurer - tylko mg42??? jakto TYLKO!!!! MG$@ to zaebisty fancior.mam nadzieje ze i mnie cos sie niedługo trafi a nie ttylko te pancerfausty i pancerfausty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Czyżby Mierzeja oddała jeszcze jakieś fanty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 nie czepiac sie pisowni - dyslektycy łączcie sie!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 MaciekC.Narazie tylko mg .Mówię tylko ,bo znajomki dużo więcej tego typu fantów wyciągają i mają po kilka sztuk różnych.A i życze Ci ,sobie jak i innym dobrych łowów.ubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gt Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 Pozdrowienia dla szczęśliwego the_TUNA. A tak na marginesie, nie obawiasz się ,że po takich fotkach Cię smutni odwiedzą , oni też chyba slużbowo czytają te forum. Tak jak twojego sąsiada M. z Moreny. Niby same barachło miał , ale jednak trochę kłopotu było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 ee tam Panie Grzegorzu....złom to straszny jest i ewentuanie można by tego użyć do budowy fundamentów...ale mimo to i tak rozwierciłem lufy żeby się doczepić nie było do czego....człowiek uczciwy to człowiek spokojny...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 the tuna - jestem przez kilka dni w gdansku - przypadkiem z wykrywka - moze bys mnie gdzies zaprosil na kopanko - odwdziecze sie - siedze sam w chacie i sie nudze - simon from suwalki city :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 witam!simon jutro robimy sobie chyba wolne ..najprawdopodobnie dopiero w środe gdzieś skoczymy...dzisiejsze fanty to radiostacja niemiecka w całkiem fajnym stanie jak na wykopa,pół blaszki ZBV z okręgu gdańskiego,hełm niemiecki ofiara Tuchlina(ze względu na urzywaną broń przez tego osobnika-młotek),kolba ebonitowa do mg34,uziemienie do radiostacji,i pełno innych fuzli..teraz ide na piwko a zdjęcia dopiero jutro wstawie.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Panie czajna, a ja tak czekalem na jakis sygnal ze jedziemy i pojechaliscie sami.No ladnie ladnie. A ja dzis gwiazdke z pagonu,odznake z okazji dnia policji i nsdap. Czekam na jakis sygnal i wypad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 The tuna - czyli w srode byscie mnie gdzies zabrali - czy nie? Liczę na pomoc - ja siedze jak palec w sopocie - napisz na simon07@o2.pl plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u920 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Simon Jesli jestes w sopocie to nie pros ich :)))podam tobie namiar przejdz sie z wykrywka na Aleje Niepodleglosci 694( to taki 10-pietrowy blok) za tym blokiem jest taka skarpa tuz przy obecnej ul Armii Krajowejnakopiesz bez ich laski tyle ze bedziesz mial problem jak to zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Macie dobre miejsca, bo jakos nie moge sie tak na mierzei oblowic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 simon jutro o 10.00 pod głównym wejściem na dworcu w Gdańsku..pozdrwiamchinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pantherg Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 moze mnie tez zabierzecie...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 The Tuna, zrób arkę i zabierz wszystkich hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 byłem - czekałem - nie znalazłem - trudno. wracam do suwalk jutro - odbije sobie - pozdro - do nastepnej wizyty w sopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Chyba nie ma czego zalowac,pogoda bla beznadziejna, jakis grad itp. Pewnie dlatego kolegow nie bylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 aha, Chinczyk, ja jutro ide na szpadelek do d.m, wiec jak cos.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 11 Maj 2005 Autor Share Napisano 11 Maj 2005 Simon sorry to nasza wina spóżniliśmy się byliśmy na miejscu dopiero o 10.25..przepraszamy.....echhh ale dzień fatalny pod względem pogody ..byliśmy cali mokrzy ale zadowoleni...zdjęcia jak będe miał chwile to powrzucam razem z tymi zaległymi...przepraszam za całe to zamieszanie..postaramy się kiedyś odwdzięczyć w miare możliwościharry jutro możemy pojechać ale szczegóły już na gg..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 Tuna a może mnie zabierzecie.. Chociaż popatrzeć... Bo ja to nawet pancerfaustów nie wyciagam :( Tylko łuchy i śmieci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 jak tak dalej pojdzie to chyba naprawde arke zbudowac trzeba bedzie!!az strach pokazac dzisiejsze fanty hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.