Frozzer Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 pomsee niestety to nie moje znalezisko - lecz kolegi. i cholernie mu zazdroszcze :):)dzieki za infoA czy moglbys powiedziec cos wiecej o biciach z tego palasza?
Gewer Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 Witam a to moje fanty z Tannenbergu, z godzinnego wypadu w niedziele.pozdr, Gewer
Kozun Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 A tu dwie godziny dzisiejszego szukania :-)
dygacHQ Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Kozun - ładne trafienia - gratuluję!przy okazji mam pytanko - z jakim Minelabem chodzisz? i jak z zasięgami?PozdrawiamdygacHQ
HU13ERT Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Kol. Kozun Można prosić o jakiś ZOOM'ik malutki tych fantów bo oko ciężko nacieszyć podczas wytrzeszczu? ;)Gratuluję fantów!Pozdrawiam.Hubert.
Kozun Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 DygacHQ,Minelab sovereign elite.Zasieki to kwestia względna( mineralizacja gleby,położenie przedmiotu, sposób prowadzenia cewki ,wielkość przedmiotu,)Hu13ertWysyłam Ci e-maila ze zdjęciem w lepszej rozdzielczości:-)
Kozun Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 dygacHQ oczywiście chodzi o zasięgi a nie zasieki:-)sory za literówkę,dzisiejsze fanty wyszły z głębokości od 10-50cm
Kiler Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Nie wiedzialem gdzie zamiescic, a jest troche w temacie. Co za nozyk ma ten wielce szacowny jegomosc?
the_tuna Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 czy to przypadkiem nie jakiś wódz indianski podczas popołudniowej sjesty???za to zdjęcie masz u mnie 5 z +!!!!!!:)
athanatos Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Jakie zakonczenie,sezon dopiero sie zaczyna:)
the_tuna Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 u nas w Gdańsku pogoda prawie wiosenna...a u Was qrde tęga zima z tego co widzę ..brrrrr..aż mnie ciarki przechodzą jak sobie przypomne te mokre buty sprzed tygodnia:)za to fotki że się tak wyraże : pierwszoklaśne" :)
siekierz Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Frozzer !!!!!!czy mógłbym prosić o lepszą fotkę ze zbliżeniami zabawek kicia :)))))))))Z góry Dziękuję i pozdrawiam !!!SIEKIERZ
Frozzer Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 a nie widziales tych znaczkow przypadkiem na zywo ?:D
siekierz Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Tych nie :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Ale po chwili zastanowienia i wytężenia wzroku wezmę udział w konkursie i obstawiam, iż kicio bawi się:- Aljeksjejewskim Wojennym Ucziliszcziem,- 5 Piechotnym Kałużskim Połkiem,- 4 Batarjeją 6 Art. Brigady - wersją oficerską i - 4 Batarjeją 6 Art. Brigady - wersją żołnierską.Niezłe zabawki ma ten kicio :)))))Pozdrawiam !!! SIEKIERZ
siekierz Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Zapomniałem, że jeszcze jest tam co prawda mniej ciekawe - Gosudarstwiennoje Opołczienie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.