luger Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Hmmm, Omen wnioskując po Twoim poście powinieneś być już Wielkim Nieobecnym. A może Ty piszesz z kamienistej plaży a ja spotkałem Twojego klona?:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Chwała,zaraz zaraz, to znaczy w przeciwnym kierunku geograficznym, czy politycznym. Jeśli to drugie to radzę uważać i czujnym być, historia zna przypadki tfu tfu nawet nie dokończę tfu ...Wyrwałem się wczoraj o 20.00 na chwilkę do lasu na ognisko. Przypadkowo znalazłem zawalony schron p. lotniczy lubo jakie inne umocnienie. Zrobię fotki popatrzymy ...Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Witajcie !!Złośliwy komputer przestawił datę - miało być 06.07.Ja wczoraj też próbowałem szczęścia w lesie i ledwo zdołałem uciec - zobactwo mało mnie nie zjadło.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 a bo to trzeba się kremikiem nasmarować...;)U mnie sobota w lesie raczej słaba ..jakiś guzik ,ptasia obrączka ,prl itpTo kiedy impreza ...? Na zlocie?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Chwała,niechaj żegnany wypowie słowo - kiedy myśli zerknąć na nas poraz ostatni przed długą nieobecnością ... Ja wróciłem z lasu o 24.00 i robactwa nie stwierdziłem (może ognisko je skutecznie odstraszało) ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Witajcie !Glupia sprawa , ale wyjazd mi się przesunął ( nie z mojej winy ). Niestety zlot w D. odpada , a porzegnanie tez trzeba przyspieszyć. Nie wdając się w zbędne szczegóły - wyjazd mam 29.06. ( DWA - DZIEWIĘĆ - ZERO - SZEŚĆ ).Czekam na odzew !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 To pożycz gaza...nie będziemy dużo śmigać po terenie...obiecuję..;))A tak na poważnie to kicha ,wszyscy się raczej nastawili...No ale cóż...siła wyższa...szczególnie jak (domniemam) wielki brat" wzywa..;)Na pożegnanie L.i O. pozostają dwa łikendy...w tej kwestii niech wypowie się kol.W. jako najbardziej obciążony" obowiązkami...ja się dostosuję.Chętnie przeczytam jak widzi to reszta...Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Chwała,jestem roz czarowany (roz nie) względem wspólnego wypadu na zlot, ale chyba masz ważniejszy zlot i jestem w stanie to zrozumieć (tak mi się wydaje). Rzeczywiście gaza pożycz nam a zostaną z niego tylko klamry od plandeki hi hi ... pojedziemy zatem po cywilnemu - zobaczymy jak to zorganizować ...Spotkanie pełne dobrych porad, pouczeń i wskazówek powinno sie odbyć w w najdogodniejszym terminie dla L. - ma on teraz sporo spraw do załatwienia, uregulowania. Ja optowałbym za 25 (będzie już po bankiecie festiwalowym) - jednakowoż niechaj słowo rzeknie L. a i pozostali (nie będę się wyrażał, że członkowie) zapodać by mogli konkretną datę (i scenariusz takowego spotkania: gdzie kto poleguje, kiedy kto zamawia następną kolejkę ...)Tymczasem bywajcie - przybywa korekta - będą mnie maglowali - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Dla mnie może być i 25. Omen, gaza możesz dac bez plandeki to nie bedziesz miał zmartwienia z klamrami:))) Poradzimy sobie;)))Odzywał się Lion. Leży biedaczysko schorowany. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Chwała,czyżby przeholował z robótkami na łajbie? Pewnikiem L(ion). został przewiany przez chłodne morskie wiatry, a upozony niechybnie, dyć to sezon się zaczął. Możemy się wstępnie umówić na 25. a jeśliby któryś z niemrawych osobników zapragnął zapodać inna datę - szę bardzao. O. Ty wybywasz, więc może pasuje Tobie 25.Umordowany, nie widzący już nic na ekranie M.Bywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Chwała,i dodam jeszcze (dla L.): jak będziesz przechodził koło miejsca gdzie pracuję to odwiedź mnie, zapalimy i zabierzesz Wilki bo wyją tu aż Echo niesie ...Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Witajcie !Oczywiście , że PASUJE !!! W poniedziałek mam wyjazd służbowy - wracam w piątek. Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 A furę nam zostawiasz? Przybędzie Ci nalepkna ze zlotu i kilka zdjęć. Bedziesz się mógł pochwalić że Twój samochód był na zlocie;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Chwała,... i koła wypastujemy jak trzeba, wiesz wyglądalibyśmy jak należy a i potworowi" przyda się asymilacja z innymi pojazdami, niechaj się zakoleguje hi hi ...bywajcie ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 A jak dobrze pójdzie to po zlocie będzie już parka...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Omen idzie w zaparte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Chwała,... wtedy młody O. będzie miał czym pomykać po polach. Myślę, że wykazaliśmy maksimum kożyści jakie spłyną na O. w razie zostawienia nam Potwora. Nie brakuje nam również dobrej woli i poświęcenia (potwora trzeba utrzymać) - nie wiem więc nad czym O. się jeszcze zastanawia.Następnym etapem przekonywania będzie przypiekanie na grilu i ciągnięcie po wsi za pojazdem w adamowym stroju ...No, może chełm zostawimy, żeby mógł jeszcze coś powiedzieć ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 W. warto dodać ,że wspomniane ciąganie odbędzie się poprzez zaczepienie za dumę mężczyzny po uprzednim ogoleniu całego owłosienia. A jak to nie wystarczy to dla dalszego zmiękczenia trzeba będzie zastosować obwózkę" w klatce po wsiach jako cud natury...:)omen nie daj się prosić....pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Przestraszyłem się !!!!!!Trzeba się jakoś dogadać logistycznie. Gazidło będzie w garażu i któryś będzie się musiał skontaktować z moim teściem , żeby otworzyć chałupę i bramę wjazdową.W. jak przyjedziesz to się dogadamy.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Chwała,O.: przybędę około 18.00 (z moją lepszą połową) - pogadamy.Tymczasem M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Swoja drogą ciekawe czy O. przstraszył się siły argumentów czy też argumantu siły?:)A więc ruszamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 W. , a zupa z szyszek budiet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Ktoś dziś pokopie rekreacyjnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Chwała,utknąłem w pracy ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Servus!I jak z najbliższą sobotą ,są jakieś ustalenia....?Kto stawia a kto spożywa..;)L. Jakbyś mógł przynieś mapę w sobotę...Mam dla Ciebie płytkę z folkiem..PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.