Skocz do zawartości

Koszalin vol. IV

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

zaraz zaraz, to znaczy w przeciwnym kierunku geograficznym, czy politycznym. Jeśli to drugie to radzę uważać i czujnym być, historia zna przypadki tfu tfu nawet nie dokończę tfu ...

Wyrwałem się wczoraj o 20.00 na chwilkę do lasu na ognisko. Przypadkowo znalazłem zawalony schron p. lotniczy lubo jakie inne umocnienie. Zrobię fotki popatrzymy ...

Tymczasem - M.

Witajcie !
Glupia sprawa , ale wyjazd mi się przesunął ( nie z mojej winy ). Niestety zlot w D. odpada , a porzegnanie tez trzeba przyspieszyć. Nie wdając się w zbędne szczegóły - wyjazd mam 29.06. ( DWA - DZIEWIĘĆ - ZERO - SZEŚĆ ).
Czekam na odzew !
R

To pożycz gaza...nie będziemy dużo śmigać po terenie...obiecuję..;))
A tak na poważnie to kicha ,wszyscy się raczej nastawili...
No ale cóż...siła wyższa...szczególnie jak (domniemam) wielki brat" wzywa..;)
Na pożegnanie L.i O. pozostają dwa łikendy...w tej kwestii niech wypowie się kol.W. jako najbardziej obciążony" obowiązkami...ja się dostosuję.
Chętnie przeczytam jak widzi to reszta...
Pzdr der K.

Chwała,

jestem roz czarowany (roz nie) względem wspólnego wypadu na zlot, ale chyba masz ważniejszy zlot i jestem w stanie to zrozumieć (tak mi się wydaje). Rzeczywiście gaza pożycz nam a zostaną z niego tylko klamry od plandeki hi hi ... pojedziemy zatem po cywilnemu - zobaczymy jak to zorganizować ...

Spotkanie pełne dobrych porad, pouczeń i wskazówek powinno sie odbyć w w najdogodniejszym terminie dla L. - ma on teraz sporo spraw do załatwienia, uregulowania. Ja optowałbym za 25 (będzie już po bankiecie festiwalowym) - jednakowoż niechaj słowo rzeknie L. a i pozostali (nie będę się wyrażał, że członkowie) zapodać by mogli konkretną datę (i scenariusz takowego spotkania: gdzie kto poleguje, kiedy kto zamawia następną kolejkę ...)

Tymczasem bywajcie - przybywa korekta - będą mnie maglowali - M.

Chwała,

czyżby przeholował z robótkami na łajbie? Pewnikiem L(ion). został przewiany przez chłodne morskie wiatry, a upozony niechybnie, dyć to sezon się zaczął.

Możemy się wstępnie umówić na 25. a jeśliby któryś z niemrawych osobników zapragnął zapodać inna datę - szę bardzao. O. Ty wybywasz, więc może pasuje Tobie 25.

Umordowany, nie widzący już nic na ekranie M.
Bywajcie.

Chwała,

... wtedy młody O. będzie miał czym pomykać po polach.

Myślę, że wykazaliśmy maksimum kożyści jakie spłyną na O. w razie zostawienia nam Potwora. Nie brakuje nam również dobrej woli i poświęcenia (potwora trzeba utrzymać) - nie wiem więc nad czym O. się jeszcze zastanawia.
Następnym etapem przekonywania będzie przypiekanie na grilu i ciągnięcie po wsi za pojazdem w adamowym stroju ...
No, może chełm zostawimy, żeby mógł jeszcze coś powiedzieć ...

Bywajcie - M.

W. warto dodać ,że wspomniane ciąganie odbędzie się poprzez zaczepienie za dumę mężczyzny po uprzednim ogoleniu całego owłosienia. A jak to nie wystarczy to dla dalszego zmiękczenia trzeba będzie zastosować obwózkę" w klatce po wsiach jako cud natury...:)
omen nie daj się prosić....
pzdr der K.

Przestraszyłem się !!!!!!
Trzeba się jakoś dogadać logistycznie. Gazidło będzie w garażu i któryś będzie się musiał skontaktować z moim teściem , żeby otworzyć chałupę i bramę wjazdową.
W. jak przyjedziesz to się dogadamy.
Pozdrawiam !
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie