wojna1939 Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 Chwała,der K.: myślałem, że L. dzwonił do wszystkich (wiem, że O. wie i ja wiem hi hi). Nie będę więc nic więcej mówił" - niechaj sam podzieli się z Tobą dobrą nowiną. Pozatym sam niewiele wiem poza tym co wiem hi hi.Byłeś gdzieś przez łik end? Jakieś przemyślenia, nowe kierunki? Niestety wim już co będzie się dzialo w nadchodzący łik end. Sobotę mam pracującą do samego wieczora (oklejanie samochodu), a w niedziele najprawdopodobniej pojadę z O. po kamuflaż do J.Pozostaje się skupić na popołudniowych godzinkach w ciągu tygodnia. Może we wtorek gdzieś udamy się na kilka chwil?L.: jeśli możesz to podziel się z kolegami swoim szczęściem - chyba, że zdecydujesz inaczej, jeśli masz wątpliwości co do tego miejsca to ślij wieści na maila.L.(ion) czy Ty jeszcze funkcjonujesz? Jak tam kolejny długi łik end? Ruch w interesie duży? Co z Twoją wykrywką?O.: podeślij mi adres tego forum fotograficznego - popatrzę sobie na Wasze poczynania.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Witajcie!Pragnę podzielić się z Wami moją radością. http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=189565&id_forum=11#ostNie gniewaj się derK. ale wszystkich nie mogłem obdzwonić. Czułem się jak w amoku. Niewątpliwie jest to strzał życia (póki co). Ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem :)Niestety solaris, któy się tak znakomicie spisał, padł w niedzielę i jestem chwilowo wyłączony. Omena S. posiada podobne objawy. Jak wszystko rozpakuję i poczyszczę zapraszam do muzeum :)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 WitamGratuluję znaleziska L.!A swoją drogą to jestem ciekawy przyszłośći bo skoro po ~2 tygodniach użytkowania s. trafiasz na skarb bauera to co będzie później? ;)))Co do dnia dzisiejszego to zależy od pagody...ale jak by ktoś chciał...jestem zaPzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Chwała,dzisiaj nie dam rady. Za mało czasu. Może jutro się uda trochę uszczknąć. Byłem niedawno koło eldorado gdzie dąb na wysokości rośnie ku czi i chwale człowieka na koniu zbierającego medale.Teren na dole jest pilnowany przez Szabel - mają nawet pieska ujadającego. Byłem w/s zawodowych, więc sie trochę rozglądnąłem. Oni nie dochodzą do właściwego miejsca. Mają swoją kanciapę koło bramy i tam zamulają.Rozmawiałem wczoraj z L. odwiedził mnie w pracy. Radość aż bije od niego. I nie dziwię się. Trochę szwankuje mu sprzęt na dynamice (O. podobnie), będzie go wysyłał.Der K.: byłeś gdziekolwiek? Odwiedzałeś w ostatnim czasie miejsce nad jeziorkiem?Nie znalazłem jeszcze chwilki na umieszczenie fotek z podróży - może dzisiaj nie opuszczą mnie siły.Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 SerwusOstatnio dałem ziemi(i sobie) trochę odpoczynku..Ale z tego co wiem wraca kol. Raczek i nie pozwoli się op...ać ;))) W. Jak jutro wszystko wypali to trąb na alarm :)Z pozdrowljeniem der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Witam drogich kolegów.! :)Po dłuuuugim i baaardzo interesującym odpoczynku z radością wracam do życia.No to koniec op..alania się czas wyruszyć na łowy.Wystarczyły tylko trzy tygodnie , a tu co niektórzy :):) skarby powyciągali (tak trzymać!oby więcej takich celnych strzałów!).Koniecznie trzeba nadrobić zaległości.Jestem gotowy do boju. Czekam na propozycje.A wszystkich konfidentów należy zakopać (w naszych dołkach)Pozdrawiam...Wypoczęty J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Chwała,R.: a z jakiego powodu ten wypoczynek był interesujący? Czyżbyś coś znaklazł ciekaweo, a może wysłuchałeś jakiejś ciekawej historii? Mi by się przydało takie sanatorium - dzisiaj ledwo mackami poruszam.Z konfidentami to bym się tak nie męczył specjalnie, jeszcze chwila a sami zaczną się denuncjować.der K.: dzisiaj nic z tego nie będzie - interesant wczoraj wieczorem nie dopisał, będzie dzisiaj, poza tym umilałem sobie wczoraj oczekiwanie na niego grając w Call of Duty i tak mnie pochłonęło, że nie zauważyłemm jal zrobiła się pierwsza w nocy, żona powiedziała, że na starość oszalałem i powinienem kupić sobie jeszcz laptopa i grać wszędzie gdzie tylko zatrzymam się na dłużej niż pięć minuty ... oczywiście jej opinia jest tendencyjnie stronnicza i szkalująca moją osobę - rozważam zastosowanie poważnych reperkusji hihi ...Myślę, że jeśli pogoda dopisze to znajdziesz kompana w osobie R. (wypoczęta bestia będzie teraz szalał w terenie).O.: odwiedziny jutro lub w piątek - pasuje?Tymczasem - bywajcie - sygnały wysyłajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Witajcie !W. - a mnie wsio rawno" ( jak postanowisz kiedy to daj cynk ).Pozdrawiam 1Rps. Ta pogoda mnie wykończy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Witajcie :)pomimo wczorajszego przyjazdu do Koszalina z długiego wypoczynku , nie wytrzymałem i pojechałem wieczorem na godzinkE na działke omena i o dziwo znalazłem 1 PEFENNIG 1900 gdzie podobno nie było monet, poza tym 1 szt mosina . Panowie może ma ktoś chęć na wykopki dziś po 16,00 miejsce obojętne pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Witajcie !W. zapomniałem telefonu - daj znać na maila czy będziesz i o której.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 :)Ale cisza !!! , a tu weekend sobota ?? panowie co jest z wami robimy coś jutro proszę o konkrety pozdrawiam i czekam na propozycje ruszcie się !...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Chwała, za chwilę idę do pracy. Czeka mnie wyklejanie samochodu. Nie wiem jak długo to potrwa. Jeżeli wrócę o rozsądnej porze to sie odezwę.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Witam!!!:)Po wczorajszym wypadzie z Der Kacprem podnieśliśmy z ziemi trochę chińszczyzny. A co u Was panowie? Byliście gdzieś??Czy gnijecie w domu? pozdrawiam....J..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 WITAM!Der Kacpier: Dzisiaj podniosłem z ziemi 19 sztuk chińszczyny w trzech różnych dołkach.Dodatkowo łuski od Pepeszki jedna łyżka do cukru(chyba posrebrzana).pozdrawiam............J...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Chwałą,gnić to nie gniłem. Sobota pracowita niesłychanie. W niedzielę byłem z O. po maskowanie do czatowni i skończyłoa mi się niedziela. Jestem w fatalnym stanie fizycznym. Wszystko mnie boli jeszcze po sobocie. Czyżby to chińskie wspaniałości to z działki R.? Może kiedyś dostane zaproszenie na chińszczyznę hi hi ...Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Witam wszystkich!Kolego wojna 1939 na moją działkę nie potrzeba specjalnego zaproszenia, wystarczy telefon do mnie i ruszamy do boju.Do kolegi L.: wysłałeś wykrywkę? co tam ciekawego słychać?Kiedy odbiór?Pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Chwała,dzięki R. za zaproszenie hihi, ale w tym tygodniu jestem uziemiony. Przygotowania do festiwalu filmowego. Najprawdopodobniej sobota (a być może i niedziela tfu) będzie zajęta przy komputerze. Mam nadzieję, że chociaż Wam się uda spędzić kilkanaście godzin łik-endu w terenie z historią.Rezlacje z planów przyjmowane są od teraz do 24.00 składać je należy w sposób uporządkowany, bez przepychanek, w spokoju i ładzie. Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Serwus..Ja planuję leżeć i pić piwo (nie odwrotnie)...Jednak w zależności od aury może w przerwie wykopię kilka dziur w ziemi w najbliższej okolicy..kol.wojna ...typowo ...,pion zachwiany... i nie tłumaczy niczego żaden festiwal ani inny spęd ludzki...;) pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Witam towarzyszy!Właśnie wróciłem z Wawy. Jestem po spotkaniu z przesympatycznym Zeligiem o duszy artysty. Podarował mi wspanaiły prezent pod tytułem Lage-Plan Gollenwaldes bei Koslin" 1:20tys. Zawiera masę fajnych detali (między innymi wzgórze Brauna ale nie tylko). Postaram się go skopiować na jakims kolorowym ksero i dostarczyć każdemu. Wolny będę dopiero od poniedziałku ale chętnie się wtedy z kims umówię na grzebanie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 WitamL. Ten plan to z 18...któregoś roku?R(aczek) dzisiaj raczej mi nie wypali ,mam wyjazd w pracyPzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Chwała,domyślam się, że spotkanie z Zeligiem nie należało do tuzinkowych przeżyć. Cieszę się, że część tego spotkania spłynie na nas w postaci ksero mapki od Z.Ja będę wolny dopiero od wtorku (termin wysłania katalogu do drukarni) - być może uda mi się wtedy wziąć ze trzy dni wolnego (hi hi hi) ...Życzę owocnych łowów wszelakiego rodzaju - będę Was obserwował od czasu do czasu.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Ten plan nie ma daty druku ale na oko jest z lat 40-tych XX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Witam!:)Co tam panowie słychać u was? Wczoraj wybrałem się pod Kołobrzeg do mojego ojca na pasiekę na dwie godziny.Oczywiscie z wykywką. W czystym polu bez zabudowań podniosłem z ziemi 10 renten pefenning z 1924 roku.Dzisiaj pogoda bedzie sprzyjająca.Wybiorę sie na małe grzebanie .Pozdrawiam wszystkich......J....:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Chwała,moc pracy nie pozwala na łazikowanie, ale chwila odpoczynku z ulubionym piwem spędzona na przeglądaniu forum. Niedzielę mam zniewoloną. Dopiero po MiF 2005 będę mógł mysleć o buszowaniu w polu. Trzeba pomyśleć nad pożegnalnym spotkaniem z L. przed jego odlotem (niczym gęś jakaś). Proponujcie co byle nie trwało to do jesieni ...Jakosi słów mało w naszym kąciku.Bywajcie - i składajcie tu literki w depozycie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 Witajcie !!!W pełni zgadzam się z Panem W. - pożegnanie MUSI być. Ostateczny termin to zlot w D. , ponieważ 06.06 ja też odlatuję ( lecz w przeciwnym kierunku ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.