kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Pytanie, pewnie, że na masełku!!I bez obaw Panowie, do Koszalina mam jakieś 90 km, więc na nic moja dwururka i perfumowana kulka...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 90 do koszalina ? czyli ja będę tym pierwszym ... upolowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Jak rozumiem, Ostatnie tango w Paryżu" wszyscy mają opanowane wyśmienicie..Co do myszek, to cieszę się, że nie tylko ja je widzę! :) i nie wiem na czem ony siedzo - dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 No to niech ja Was tylko dorwę KONKURENCJO!!Pozdro. Zatwardziała feministka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Jaka tam konkurencjo? Ja tam rozrywek nie zbieram:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.